Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 0:33

Ο Βασίλης Ιωάννου θα είναι στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα που ετοιμάζεται;

Μετά την συνέντευξη που έδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανατροπής Βαγγέλης Ροπόκης πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα σχετικά με την συμμετοχή ή όχι του Βασίλη Ιωάννου στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, που όπως ανέφερε ο ίδιος είναι στα σκαριά και έτοιμο να κερδίσει τον δήμο Πρέβεζας και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο κ. Ροπόκης για τον Βασίλη Ιωάννου ήταν ότι απλά έχει συζητήσει με τον Βασίλη Ιωάννου, όπως έκανε και με άλλους (Νίκο Τζίμα, Δημήτρη Καραμανίδη και Γιώργο Νίτσα),

Με άρθρο μας στο onprevezanews.gr στις 8 Φεβρουαρίου και με τίτλο ”Οριστικό: Έκλεισε η συνεργασία Βασίλη Ιωάννου και Βαγγέλη Ροπόκη για τον Δήμο Πρέβεζας” (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) είχαμε αναφέρει μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε και με τους ίδιους ότι η συνεργασία έκλεισε και πως θα υπήρχε κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Τι άλλαξε και τελικά δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία μέσα σε διάστημα ενός μήνα;

Θα προχωρήσει η συνεργασία με τον Βασίλη Ιωάννου ίσως σε άλλο επίπεδο, η τελικά ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας μείνει εκτός εκλογικής αναμέτρησης;

Όλα αυτα τα ερωτήματα φυσικά και θα απαντηθούν πολύ σύντομα όπως ανέφερε ο κ. Ροπόκης με την ανακοίνωση του νέου ισχυρού όπως ο ίδιος είπε δημοτικού σχήματος.

 

Προηγούμενο Άρθρο

”Βόμβες” Βαγγέλη Ροπόκη για ακόμη μια φορά

Επόμενο Άρθρο

Πόσο ισχυρός είναι ο Νίκος Γεωργάκος; Ποιοι φοβούνται την επανεκλογή του;

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...