Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 17:56

Οριστικό: Έκλεισε η συνεργασία Βασίλη Ιωάννου και Βαγγέλη Ροπόκη για τον Δήμο Πρέβεζας

Την κοινή τους κάθοδο στην διεδίκηση του Δήμου Πρέβεζας στις εκλογές του Οκτωβρίου, αποφάσισαν οι Βασίλης Ιωάννου και Βαγγέλης Ροπόκης και είναι οριστικό.

Αυτό επιβεβαίωσαν και οι δύο έπειτα από την επικοινωνία που είχε το onprevezanews.gr μαζί τους.

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό με τους δύο άντρες να κάνουν συναντήσεις προκειμένου να βρεθεί το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ τους.

Τόσο ο Βασίλης Ιωάννου όσο και ο Βαγγέλης Ροπόκης είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από πολλά πόστα και γνωρίζουν τα προβλήματα του δήμου Πρέβεζας από πρώτο χέρι.

Στις μεταξύ τους συναντήσεις υπήρξαν και στελέχη που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα αυτή, θέτοντας τους εαυτούς τους ως υποψήφιους στο κοινό ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση είτε ως νομαρχιακοί είτε ως δημοτικοί σύμβουλιοι, προερχόμενοι από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, πολιτικοί χώροι από όπου θα προέρχεται και η πλειοψηφία των συμβούλων.

Μάλιστα τόσο ο Βασίλης Ιωάννου όσο και ο Βαγγέλης Ροπόκης, βρίσκονται καθημερινά σε συναντήσεις με ανθρώπους σε περιοχές του δήμου, κλείνοντας συμφωνίες υποψηφιοτήτων και αναλύοντας το πρόγραμμα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τέλος την επικοινωνία που είχε το onprevezanews.gr τόσο με τον Βασίλη Ιωάννου όσο και με τον Βαγγέλη Ροπόκη και στην ερώτηση πότε αναμένεται να κάνουν δημόσια τοποθέτηση για την υποψηφιότητά τους ο κ. Ιωάννου είπε ότι ενδεχομένως έως τέλη Φεβρουαρίου να γίνει επίσημη ανακοίνωση.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΑΔΕ: Ανεβάζουν ταχύτητα οι σαρωτικοί φορολογικοί έλεγχοι – Ποιοι μπαίνουν πρώτοι στο στόχαστρο

Επόμενο Άρθρο

Ετήσιο χορό διοργανώνει το χορευτικό του Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...