Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 16:16

Ο Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας πέρασε εργομετρικό έλεγχο στο κέντρο φυσικοθεραπείας του Αθανάσιου Φονταρά

Ο εργομετρικος έλεγχος είναι αναγκαίος τόσο σε ομαδικά όσο και σε ατομικά αθλήματα. Ο αθλητικός σύλλογος ΕΥ ΖΗΝ πραγματοποίησε πλήρη εργομετρική αξιολόγηση η οποία περιλάμβανε ισοκινητική δυναμομέτρηση, αξιολόγηση μέγιστης αλτικής ικανότητας, ανάλυση κίνησης και ψηφιακή πελματογράφηση (στατική και δυναμική ανάλυση) στο κέντρο φυσικοθεραπείας του Αθανάσιου Φονταρά.

Με τον εργομετρικό έλεγχο στοχεύουμε στην πρόληψη και αποφυγή τραυματισμών, στην ποιοτικότερη ενδυνάμωση του αθλητή και εν γένει στην βελτίωση της αθλητικής του απόδοσης. Ο εργομετρικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την σωστή οργάνωση του προπονητικού προγράμματος και θα πρέπει να πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο , για να γνωρίζει ο προπονητής με ακρίβεια την εξέλιξη του αθλητή και να μπορεί να διακρίνει εάν χρειάζονται αλλαγές στο προπονητικό πλάνο για την επίτευξη του εκάστοτε στόχου.

”Το κέντρο φυσικοθεραπείας του Αθανάσιου Φονταρά ευχαριστεί την προπονήτρια Σίλα Γέροντα για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και ευχόμαστε στους αθλητές του συλλόγου της πολλές και υψηλές διακρίσεις άνευ τραυματισμών”.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο ΕΥΚΛΕΑΣ Πρέβεζας εκπρόσωπος της Ελλάδας στο open τουρνουά TAEK WOD-DO στο Λονδίνο

Επόμενο Άρθρο

Η “Ανάπτυξη Τώρα” κι εγώ προσωπικά ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους 4.936 δημότες που εμπιστεύτηκαν το πολιτικό μας σχέδιο για την Πρέβεζα όπως μας αξίζει!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...