Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 18:18

Η “Ανάπτυξη Τώρα” κι εγώ προσωπικά ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους 4.936 δημότες που εμπιστεύτηκαν το πολιτικό μας σχέδιο για την Πρέβεζα όπως μας αξίζει!

Η “Ανάπτυξη Τώρα” κι εγώ προσωπικά ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους 4.936 δημότες που εμπιστεύτηκαν το πολιτικό μας σχέδιο για την Πρέβεζα όπως μας αξίζει!

Είναι αξιέπαινοι γιατί είπαν “όχι” σε μηχανισμούς,  παλαιοκομματικές μεθόδους (ταξίματα για δουλειά, παροχές σε ατομικά έργα, απειλές, σκοπιμότητες μαυρογιαλούρων των  επόμενων εκλογών !!!,  κ.λ.π)  και στήριξαν την προσπάθειά μας για αλλαγή ρότας στο Δήμο Πρέβεζας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα μέλη του ψηφοδελτίου της “Ανάπτυξης Τώρα” για τον έντιμο αγώνα τους.

Αναπτύχθηκαν μεταξύ μας σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης, που θα μας ακολουθούν για όλη μας τη ζωή.

Η παράταξή μας αύξησε το ποσοστό της κατά 12.5 μονάδες από 16.11%  το 2019  σε  28.65%  και αυτό μας ικανοποιεί  ως πραγματική ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση  που δεν στηρίχθηκε και δεν στηρίζεται από κανέναν κομματικό μηχανισμό.

Το εκλογικό αποτέλεσμα  δεν είναι θετικό για εμένα και την παράταξή μου.

Στόχος μας ως ανεξάρτητη παράταξη ήταν να πάμε σε εκλογή δημάρχου την δεύτερη Κυριακή,  κάτι που δεν το πετύχαμε.

θα ενημερώσουμε τους δημότες μας πολύ σύντομα γιατί δεν τα καταφέραμε!!! και με ποιον τρόπο το κατάφερε ο κ. Γεωργάκος!!!.

Όχι για την εξουσία και τις καρέκλες, αλλά επειδή είχαμε τη γνώση, την εμπειρία και την θέληση να εφαρμόσουμε ένα αναπτυξιακό πολιτικό σχέδιο για την Πρέβεζα και τα χωριά της.

Θα συνεχίσω να προσφέρω ως  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας και θα δώσω κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου ώστε η δημοτική αρχή να βρει μπροστά της ένα “τείχος διαφάνειας”!!! αλλά και  προτάσεων για την επόμενη μέρα, έχοντας πάντα προτεραιότητα μου τα συμφέροντα των Πρεβεζάνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Α.Σ ”ΕΥΖΗΝ” Πρέβεζας πέρασε εργομετρικό έλεγχο στο κέντρο φυσικοθεραπείας του Αθανάσιου Φονταρά

Επόμενο Άρθρο

Προδημοσίευση της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...