Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 20:26

Ορίζοντες Ηπείρου: Μεγάλη περιοδεία “Με πρόγραμμα στους πολίτες” στα Ιωάννινα

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης “Ορίζοντες Ηπείρου”, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησαν επιτυχημένες περιοδείες σε περιοχές των Ιωαννίνων, με σκοπό την ανάδειξη του προγράμματός τους και την επικοινωνία με τους πολίτες. 

Οι υποψήφιοι μοίρασαν στον κόσμο έντυπα προγράμματα και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκαν. Για αυτό άλλωστε οι περιοδείες έχουν τίτλο “Με πρόγραμμα στους πολίτες”. Στόχος είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση γύρω από το πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχουν καταρτίσει.

Το πρόγραμμα των Οριζόντων Ηπείρου προβλέπει σημαντικά μέτρα για την οικονομική ανάπτυξη, τις υποδομές, τα οδικά δίκτυα, τον τουρισμό και τον εκσυγχρονισμό της διοίκησης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Ιωαννίνων βρέθηκαν στις περιοχές Πέραμα , Κρύα, Αγία Μαρίνα, Κρανούλα, Λυκόστομο, Περίβλεπτος, Ασφάκα, Καρδαμίτσια, Βουνοπλαγιά, Ζωοδόχος, Μάρμαρα, Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο, Λαψίστα , Γαρδίκι και Ροδοτότοπι.

Στην περιοδεία έλαβαν μέρος οι υποψήφιοι Ελένη Κίτσιου, Έλενα Σταύρου, Μάγδα Χάιδου, Σπύρος Καραμποϊκης, Κώστας Καζάκης, Σπύρος Υφαντής, Γεωργία Κολιοφούκα, Γιάννης Γιώτης, Πανωραία Μπούνα, Νίκος Κίτσιος, Δημήτρης Κλήμης, Ειρήνη Παντελή , Δώρα Αλεξίου , Άλκης Λάνταβος, Βανέσσα Ντάνα, Σπύρος Αθανασίου, Γιάννης Δέρβας, Ελένη Νάκα, Χριστίνα Κραμπή και ο Σπύρος Πεταλάς.

Προηγούμενο Άρθρο

Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης: 101 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922

Επόμενο Άρθρο

Θεσσαλία: Υπεράνθρωπη μάχη με το χάος που άφησε η κακοκαιρία – Νεκρά ζώα παντού, μολυσμένο νερό και πλιάτσικο στα κατεστραμμένα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...