Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 10:06

Ολοκληρώθηκε το Summer Taekwondo Camp του ΕΥΚΛΕΑ Πρέβεζας

Οι αθλητές και οι Εκπαιδευτές γεμάτοι ζήλο, χαρούμενοι και ενωμένοι όσο ποτέ, μετά από 2 δύσκολα έτη λόγο της πανδημίας, αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και έδωσαν έμφαση στην εκμάθηση της πολεμικής τέχνης.

Ιδιαίτερα ο υπεύθυνος διοργάνωσης Master ΣΟΛΔΑΤΟΣ Άγγελος τόνισε « Τα χαμογελά των μαθητών και η ικανοποίηση από όλα αυτά που έζησαν και έμαθαν αυτές τις ημέρες, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς.»

Με νέες εμπειρίες, νέες φιλίες αλλά και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, γονείς και παιδιά, για ακόμη μια χρόνια ο ΕΥΚΛΕΑΣ έδωσε το παρόν στην πόλη της Πρέβεζας. Δίδαξαν οι Εκπαιδευτές Taekwondo Βουλιστιώτης Ιωάννης, Κατσαούνου Γρηγορία και Λώλης Θεόδωρος. Μαζί τους η διεθνούς φήμης Σολδάτου Ελισάβετ Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Taekwondo.

Έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι από την Πρέβεζα, την Άρτα, τη Βόνιτσα, το Κανάλι, το Καναλάκι, τη Σπάρτη, το Λούρο,το Διάσελο και την Αθήνα. Η ομάδα του ΕΥΚΛΕΑ ευχαριστεί θερμά τους: πρόεδρος ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα που παραβρέθηκε και μίλησε με τα μέλη μας.

Επίσης τους υποστηρικτές μας Το Celest Bar – Restaurant, ΚΩΝΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Cafe Prevere και Μέντα.  Επίσης το ξενοδοχείο pap Καλαμίτσι Πρέβεζα κ. Σπύρο καθώς και το Αθλόπολις του κ. Μπέκα Άγγελο για την παραχώρηση του χώρου.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Με 23 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Επόμενο Άρθρο

Βασίλης Κώνστας: ”Οι μη σύννομες προφορικές αναθέσεις της Δημοτικής αρχής Ζηρού”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...