Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:03

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ – Νικήτρια ομάδα η Πρωταθλητές Πεύκων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά βόλεϊ που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Πρέβεζας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύτικα ”Ο Μύτικας” και τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση των δύο οικογενειών από την Πρέβεζα, μετά τον άδικο θάνατο δύο συμπολιτών μας στο εργοστάσιο της Χόχλα στο Καναλάκι.

Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Α2 κατηγορία), του Απόλλωνα Πατρών (Α2 κατηγορία), του Ναυάρχου Βότση (Pre Peague κατηγορία) και των Πρωταθλητών Πεύκων (Pre Peague κατηγορία).

Έπειτα από έξι συγκλονιστικά παιχνίδια, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Πρωταθλητές Πεύκων, που ολοκλήρωσαν το τουρνουά ΄κάνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, το κύπελο στους πρωταθλητές, ενώ η πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα τίμησε τον Δήμο Πρέβεζας για την όμορφη συνδιοργάνωση.

Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ”Ανάπτυξης Τώρα”, Γιώργος Νίτσας και πολλοί θεατές. Δείτε τα τρία παιχνίδια του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το onprevezanews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Νικηφόρος: τεράστια επιτυχία το “Πες μου που θα πας”

Επόμενο Άρθρο

Τιμήθηκε η μνήμη των Σουλιωτισσών με μία σεμνή εκδήλωση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...