Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 15:30

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο νέο του ”σπίτι” (φωτογραφίες)

Όπως σας είχε πληροφορήσει πρώτο το onprevezanews.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών, για την μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Πρέβεζας στο νέο του ”σπίτι” έφτασε στο τέλος του, αφού οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και πλέον η εξυπηρέτηση γίνεται από την Λ. Ιωαννίνων 299, ακριβώς πάνω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ.

Μέχρι σήμερα η μονάδα του ΕΚΑΒ φιλοξενούνταν σε χώρο που είχε παραχωρηθεί από το Νοσοκομείο Πρέβεζας, με τις συνθήκες να είναι πολύ δύσκολες για τα πληρώματα, αλλά και τα οχήματα.

Έτσι λοιπόν έπειτα από την προσπάθεια και το αίτημα πολλών ετών, η διοίκηση του ΕΚΑΒ Ηπείρου, βρήκε τον κατάλληλο χώρο, που βρίσκεται επί της Λ. Ιωαννίνων.

Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν εκείνος που συγκέντρωσε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρόκειται για έναν χώρο από τον οποίο τα πληρώματα του ΕΚΑΒ θα μπορούν να κάνουν ακόμη καλύτερα την δουλειά τους σε πολύ μικρότερο χρόνο μεταφοράς ασθενών, αλλά και επέμβασης σε οποιοδήποτε κλήση δεχθούν.

Στις νέες εγκαταστάσεις υπάρχει ένα υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο όπου δέχεται κλήσεις βοηθείας από ολόκληρη την Β.Δ Ελλάδα, αίθουσα συσκέψεων και σεμιναρίων, χώρο αναμονής, κουζίνα και γραφεία διοίκησης.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγκρίθηκε και τρίτη εμβολιαστική γραμμή pfizer στο Νοσοκομείο

Επόμενο Άρθρο

Ι.Ναός Αγ. Βασιλείου Πρεβέζης: Θείες λειτουργίες εβδομάδας (18-24 Απρ. 2021)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...