Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:57

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγκρίθηκε και τρίτη εμβολιαστική γραμμή pfizer στο Νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Π.Ε Πρέβεζας και τους εμβολιασμούς, αφού το Νοσοκομείο, κατάφερε και πήρε την έγκριση δημιουργίας και τρίτης εμβολιαστικής γραμμής του εμβολίου της pfizer.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews.gr, τα ευχάριστα νέα έφτασαν το πρωΐ της Παρασκευής στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σκανδάλη, ο οποίος σε συνεργασία με το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, διεκδίκησαν και πέτυχαν την λειτουργία της

Η λειτουργία της αναμένεται να ξεκινήσει σε 15 ημέρες σε χώρο εντός του Νοσοκομείου, που θα είναι έτοιμη τις επόμενες ημέρες.

Έτσι το Νοσοκομείο Πρέβεζας αναμένεται να φτάσει τον αριθμό των εμβολιασμών στους 230 με 250 καθημερινά, αυξάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό και καλύπτοντας το κενό σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όπου η Πρέβεζα είχε μείνει πίσω.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Νοσοκομείο, οι οποίοι δίνουν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, απέναντι σε μία δύσκολη μάχη, όπως αυτή της Πανδημίας του Covid-19, προστατεύοντας την υγεία όλων των πολιτών.

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκτός λειτουργίας τα φανάρια στη διασταύρωση του Μύτικα

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο νέο του ”σπίτι” (φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...