Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 15:35

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Πρέβεζας (video-pics)

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Πρέβεζας ολοκληρώθηκαν με τον σύντομο χαιρετισμό του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου στο ξενοδοχείο Dioni, παρουσία της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρίας Κεφαλά, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου των βουλευτών Σπύρου Κυριάκη και Κώστα Μπάρκα, της αντιδημάρχου Κέρκυρας Χρύσας Τόμπρου-Γκίνη ως εκπροσώπου του δικτύου Πάφου των αντιδημάρχων Γιάννη Δαρδαμάνη, Γρηγόρη Κουμπή, Γιώργου Σαργιάνογλου και Νίκου Παγγέ, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδα Αργυρού, εκπροσώπων στρατιωτικών αρχών κ.λπ.

Οι εκδηλώσεις για των εορτασμό των 111 ετών από την απελευθέρωση ξεκίνησαν με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και την επιμνημόσυνη δέηση.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από την υφυπουργό κ. Μαρία Κεφαλά, ενώ τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, οι βουλευτές Σπύρος Κυριάκης και Κώστας Μπάρκας, ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Ηπείρου περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γούσης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και στρατού, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι συμμετείχαν η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πρέβεζας καθώς και αντιπροσωπείες δημοτικών σχολείων της πόλης.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σκέψεις Νίκου Γεωργάκου για την καθιέρωση αργίας στον δήμο την ημέρα της απελευθέρωσης (video)

Επόμενο Άρθρο

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών στο σχόλιο του Θοδωρή Δράκου περί ”χωροφυλάκων” στο δημοτικό συμβούλιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...