Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 15:39

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών στο σχόλιο του Θοδωρή Δράκου περί ”χωροφυλάκων” στο δημοτικό συμβούλιο

Την δική της επίσημη απάντηση στο σχόλιο του προέδρου της Κοινότητας Καμαρίνας Θοδωρή Δράκου και νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου, περί περισσοτέρων χωροφυλάκων στο δημοτικό συμβούλιο από ότι οι αριστεροί έδωσε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας στην σελίδα της στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Καμαρίνας Θοδωρής Δράκος την Παρασκευή στο προσωπικό του προφίλ ανέβασε ένα σχόλιο το οποίο όπως ο ίδιος είπε αργότερα το έκανε με χιούμορ, κάνοντας λόγω για τον αριθμό των αστυνομικών που εξελέγησαν και θα βρίσκονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο από την 1η Ιανουαρίου, σε σχέση με την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο χαρακτηρισμός ”χωροφύλακες” ωστόσο ήταν εκείνος που έκανε την Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων να απαντήση.

Δείτε το σχόλιο του Θοδωρή Δράκου:

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας

”Πραγματικά μας λυπεί κ. Θεόδωρος Δράκος να διαβάζουμε σχόλια που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτά προέρχονται από πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά. Προφανώς η έννοια ” κοινά ” έχει χάσει το νόημα της.

Οι χωροφύλακες όπως τους αποκαλείτε, ως πολίτες της Πρέβεζας απέχουμε από νοοτροπίες του τύπου ” να ψωφίσει η κατσίκα του γείτονα ” και περιμένουμε από εσάς έστω από την θέση της αντιπολίτευσης να παράγετε έργο για το καλό όλων των πολιτών της Πρέβεζας ακόμη και γι αυτούς που ψήφισαν τους εκλεγμένους Αστυνομικούς .

Βεβαίως η 《Ανάπτυξη》δεν μπορεί να έρθει με πρακτικές διαίρει και βασίλευε…..

Τέλος όσον αφορά τις θέσεις του κ. Κώστας Τσούτσης , ως απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, κατανοούμε ότι προέρχεται από άλλες εποχές και υπηρέτησε σε μια Αστυνομία που ο κόσμος την φοβόταν, έχοντας μερίδιο ευθύνης λόγω της θέσης ευθύνης που κατείχε.

Τέτοιες ιδεολογίες πλέον δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας κάτι για το οποίο έχει συμβάλει τα μέγιστα το συνδικαλιστικό κίνημα

Για τα όσα καταγγέλλει για 《παραβιάσεις》τον καλούμε να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη”.

Για να απαντήσει εκ νέου ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρίνας λέγοντας ότι το σχόλιο έγινε με χιούμορ.

Θεόδωρος Δράκος

Μέ συγχωρεῖτε νομίζω ὅτι ἔχετε ἐλλειψη χιοῦμορ.

Τό χωροφύλακες γιά μένα δέν εἶναι καθόλου ὑποτιμητικό. Ἴσα ἴσα πού οἱ ἀγῶνες τοῦ Σώματος αὐτοῦ γιά νά παραμείνει ἡ Ἑλλάδα στόν ἐλεύθερο κόσμο ἦταν ἡρωϊκοί.

Τώρα ἄν δέν καταλαβαίνετε ὅτι κάνω πλάκα στούς ἀριστεροὺς ποὺ μιά ἐπαγγελματική ὁμάδα ἐκπροσωπεῖται ἀπό περισσότερους στὸ Δημοτικό Συμβούλιο , δέν μπορῶ νά κάνω κάτι γιά αὐτό.

Κλείνοντας δέν ἔχω κανένα πρόβλημα νά σᾶς ἐπαναλάβω τίς ἀπόψεις μου.

Εἶμαι κατά τοῦ δικαιώματος τοῦ ἐκλέγεσθαι στούς δημοσίους ὑπαλλήλους καί κατά τοῦ δικαιώματος τοῦ συνδικαλίζεσθαι στούς ἐνστόλους.

Ἐπίσης μπορεῖτε νά μοῦ ἀποδώσετε ὅποιον πολιτικό χαρακτηρισμό θέλετε, εἶμαι συνηθισμένος.

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Πρέβεζας (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Στο τάι μπρέικ ηττήθηκε ο Φιλαθλητικός από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...