Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 16:27

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την ονοματολογία των εκλογών να παίζει δυνατά για τον Δήμο Πρέβεζας

Μέχρι σήμερα ένα από τα θέματα που απασχολεί καθημερινά αρκετά μεγάλη μερίδα ανθρώπων στην Πρέβεζα είναι η ονοματολογία των δημοτικών εκλογών, που έχει να κάνει τόσο με τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων όσο και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Καθαρή και ξεκάθαρη θέση ότι θα διεκδικήσουν εκ νέου τον δήμο Πρέβεζας έχουν πάρει ο Νίκος Γεωργάκος, ο Γιώργος Νίτσας και ο Βαγγέλης Ροπόκης με τον τρίτο να αποτελεί ταυτόχρονα και ένα ερωτηματικό, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για συνεργασία με άλλον υποψήφιο.

Νίκος Γεωργάκος

Ο σημερινός δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, επιθυμεί την επανεκλογή του, προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2019 όταν και ανέλαβε τα ινία του δήμου.

Ο Νίκος Γεωργάκος γνωρίζει ότι πρέπει να γίνει άνοιγμα και προς άλλους πολιτικούς χώρους, προκειμένου να ενισχυθεί πολιτικά το ψηφοδέλτιο του και να έχει περισσότερες ελπίδες επανεκλογής.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νυν δήμαρχος έχει ήδη συμφωνήσει με ανθρώπους έμπειρους και με γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίοι μάλιστα κατείχαν και σημαντικές θέσεις στον δήμο Πρέβεζας.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας άλλωστε σε οποιαδήποτε κίνηση και αν γίνει έχει το πάνω χέρι, από οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο που θα διεκδικήσει τον δήμο.

Μάλιστα η αλλαγές που ετοιμάζει στο ψηφοδέλτιο του σε σχέση με αυτό του 2019 ξεπερνάει το 65% σε υποψήφιους συμβούλους, με αρκετούς να προέρχονται από πολιτικούς χώρους΄όπως ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο Γεωργάκου είναι μεγάλη και ελπίζουν ότι οι πολίτες της Πρέβεζας θα τους δώσουν την ευκαιρία να συνεχιστεί το έργο τους…

Γιώργος Νίτσας

Σημαντικές αλλαγές στο ψηφοδέλτιο του ετοιμάζει και ο Γιώργο Νίτσας σε σχέση με αυτό του 2019.

Άλλωστε ο επικεφαλής της ”Ανάπτυξης Τώρα” είχε και το 2019 ένα πολυκομματικό ψηφοδέλτιο, κάτι που φυσικά θα κάνει και τώρα.

Βέβαια η Ανάπτυξη Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι σήμερα έχει κλείσει περισσότερους από 70 υποψήφιους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η αναζήτηση υποψηφίων για τον Γιώργο Νίτσα συνεχίζεται και μάλιστα δυναμικά, με τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες να επιθυμούν να ενισχύσουν δυναμικά και τα τοπικά συμβούλια.

Για αυτό τον λόγο σε πολλές Κοινότητες ήδη έχουν βρεθεί οι κατάλληλοι υποψήφιοι που θα βοηθήσουν τον συνδυασμό Ανάπτυξη Τώρα.

Ο Γιώργος Νίτσας άλλωστε είναι έμπειρος στην τοπική Αυτοδιοίκηση  με σταθερές απόψεις και σωστή κριτική στην αντιπολίτευση που κάνει εντός του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο, ενώ παράλληλα κάνει και προτάσεις για πολλά και σημαντικά θέματα του δήμου.

Ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα έχει δώσει τα χέρια ήδη με ισχυρούς αυτοδιοικητικούς οι οποίοι σίγουρα θα αποτελέσουν δυνατές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο των εκλογών του 2023.

Βαγγέλης Ροπόκης

Ο Βαγγέλης Ροπόκης είναι ένας από τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης με τεράστια εμπειρία και γνώσεις αφού για πολλά χρόνια έχει αναλάβει σημαντικά πόστα όπως αυτό της αντιδημαρχίας στην καθαριότητα, αλλά και άλλες.

Ο Βαγγέλης Ροπόκης ”τόλμησε” το 2019 να κατέβει ως επικεφαλής του συνδυασμού ”Δημοτική Ανατροπή” λαμβάνοντας την 4η θέση την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 13,09 % και 2.371 ψήφους.

Ποσοστό αρκετά μεγάλο που του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει να έχει βλέψεις για κάθοδο εκ νέου και διεκδίκηση του δήμου στις εκλογές του 2023.

Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους και έχει επιλέξει να κινείται μεθοδικά, κάνοντας καθημερινά επαφές με δεκάδες ανθρώπους.

Αν και στην Πρέβεζα ακούγεται ότι ο Βαγγέλης Ροπόκης βρίσκεται ακόμη και σε επαφές σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις, ωστόσο ο ίδιος δε το έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Αυτοί είναι οι 3 που έχουν δηλώσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Πρέβεζας και μόνο που απομένει είναι ποιοι θα συνεχίσουν ή όχι.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Έχει ”κλειδώσει” το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα για τις Εθνικές Εκλογές;

Επόμενο Άρθρο

Αυτοκίνητο ”βούτηξε΄΄ στην θάλασσα στο Βαθύ – Σώος ο οδηγός (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...