Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 22:56

Έχει ”κλειδώσει” το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα για τις Εθνικές Εκλογές;

Εκτός από τις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023 θα πραγματοποιηθούν και οι Εθνικές εκλογές, εξίσου σημαντικές για το μέλλον της χώρας.

Στο νομό Πρέβεζας μπορεί κάποιοι να λένε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα λένε ότι ακόμη βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων.

Το σίγουρο είναι ότι στο ψηφοδέλτιο το οποίο θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας θα αποτελείται από 2 άντρες και δύο γυναίκες, με την επιτροπή του κόμματος να επιθυμεί να καλύψει όλες τις περιοχές του νομού.

Αυτό σημαίνει ότι η κάλυψη θα γίνει στις περιοχές της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας-Θεσπρωτικού και της Πάργας-Καναλακίου.

Το βάρος θα μοιραστεί σε όλες τις περιοχές και με δεδομένου ότι και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σταθερά διψήφιο αριθμό του ΠΑΣΟΚ, ορισμένοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι υπάρχει πιθανότητα να πάρει την δεύτερη βουλευτική έδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει οριστικοποιηθεί η μία γυναικεία θέση, προερχόμενη από την περιοχή Φιλιππιάδας-Θεσπρωτικού και είναι η Μαρία Χήτα με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η δεύτερη γυναικεία παρουσία θα είναι εκείνη που θα καλύψει τις περιοχές Πάργας-Καναλακίου, ενώ οι δύο άντρες την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ποια γυναικεία παρουσία θα φέρει τα πάνω-κάτω στα αυτοδιοικητικά της Πρέβεζας;

Επόμενο Άρθρο

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την ονοματολογία των εκλογών να παίζει δυνατά για τον Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...