Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:47

Οδοιπορικό στην Πάργα – Αναμένοντας το άνοιγμα των επιχειρήσεων

Το onprevezanews.gr ξεκίνησε ένα οδοιπορικό στον νομό της Πρέβεζας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές που υπάρχουν από άκρη σε άκρη.

Έτσι, πρώτος σταθμός μας η καθαρά τουριστική Πάργα, ο πόλος έλξης για ολόκληρο τον κόσμο, αφού κάθε χρόνο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες από όλη την υφήλιο.

Μόνο που φέτος τα πράγματα δεν είναι όπως θα τα ήθελαν οι επαγγελματίες της φιλόξενης Πάργας, όπου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι αλλαγές στις επιχειρήσεις τους είναι τεράστιες. Οι προετοιμασίες, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με μοναδικό στοίχημα από όλους το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους και την προσέλευση των επισκεπτών.

Οι τουριστικές μονάδες, υπό διαφορετικές συνθήκες φέτος, αφού τα αυστηρά μέτρα που θα λαμβάνουν είναι πολλά, το ίδιο και οι επιχειρήσεις εστίασης. Σήμερα όλα ήταν κλειστά, άδειοι οι δρόμοι και ελάχιστοι οι λουόμενοι στις παραλίες της Πάργας.

Συνομιλήσαμε με αρκετούς επιχειρηματίες, τόσο από εκπροσώπους ξενοδοχείων όσο και εστίασης και όλοι μας είπαν: ‘’Η Πάργα ζει και αναπνέει από τον τουρισμό, ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε με τα νέα δεδομένα. Θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ασφαλείς υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες μας. Όλοι μαζί μπορούμε να περάσουμε από αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα το κάνουμε πράξη’’.

Η Πάργα, ο πόλος έλξης ανά την υφήλιο, περιμένει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς να γνωρίσουν τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της που σε υποδέχονται πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο….

Δείτε πλάνα από την Πάργα:

Προηγούμενο Άρθρο

Χρήστος Λουκούμης (Cubα Beach Bar): ‘’Είμαστε λαός δυνατός και θα τα καταφέρουμε’’

Επόμενο Άρθρο

Ενημέρωση για τις μετακινήσεις εκτός νομού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...