Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:59

Ξυλόφουρνος φούρνος Κατερίνας Καλδάνη-Δρακούση – Καθημερινά απολαυστικές δημιουργίες με αγάπη και μεράκι

Ο μοναδικός ξυλόφουρνος φούρνος της Πρέβεζας της κα Κατερίνας Καλδάνη-Δρακούση, συνεχίζει να προσφέρει στην εκλεκτή πελατεία του την ίδια ποιότητα στα προϊόντα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες και φυσικά ψημένες σε ξυλόφουρνο φούρνο.

Δεκάδες πρόϊόντα φτιαγμένα με μοναδικές συνταγές και μεράκι από την κα Κατερίνα Καλδάνη-Δρακούση και τους συνεργάτες της, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών της.

Για ένα πλούσιο γεμάτο γεύση και ποιότητα πρωϊνό στον Ξυλόφουρνο φούρνο μπορείτε να βρείτε δεκάδες προτάσεις σφολιατοειδών, κουλούρια σε απίστευτες γεύσεις, ενώ το ψωμί φτιαγμένο με την καλύτερη ποιότητα αλευριού, είναι εκείνο που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας. Μάλιστα ο Ξυλόφουρνος φούρνο τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει την πρόσοψη του καταστήματός, όπου δια χειρός του Πρεβεζάνου καλλιτέχνη Πάνου Γαλάνη σας υποδέχεται με χειμωνιάτικο σκηνικό.

Ο Ξυλόφουρνος Φούρνος βρίσκεται στην Λ. Ειρήνης 90, στην Πρέβεζα, δεύτερος φούρνος στον Λούρο Πρέβεζας, ενώ και στον Ωρωπό Πρέβεζας υπάρχει πρατήριο άρτου.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Απομακρύνθηκε επιτυχώς η βόμβα από την οδό Μπάλκου

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ν. Πρέβεζας και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...