Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 15:13

Ξεπερνούν τα 3 εκατ. οι οφειλές προς την ΔΕΥΑΠ – Έρχονται νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις με πρόταση Φώτη Ζέρβα

Οι αυξήσεις στο ρεύμα έχει φτάσει στα όρια τους τα ελληνικά νοικοκυριά, όπου δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις.

Στα όριά της όμως έχει φτάσει και η ΔΕΥΑ Πρέβεζας αφού έχει να διαχειριστεί πλέον και τα οικονομικά βάρη των βιολογικών σε Ζάλογγο και Λούρο μετά την επέκτασή της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ”ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” στο Ράδιο Πρέβεζα 93 το απόγευμα της Τετάρτης, το ποσό οφειλής της επιχείρησής προς την ΔΕΗ είναι πλέον των 500.00 με 600.000 ευρώ από τον αρχικό προϋπολογισμό.

”Η επιχείρηση πληρώνει στην ΔΕΗ όπως ο κάθε πολίτης χωρίς καμιά έκπτωση” δηλώνει ο Φώτης Ζέρβας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, για ακόμη μία φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα ποσά των οφειλών που υπάρχουν από επαγγελματίες και ιδιώτες προς την επιχείρηση, ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, πάντως μετά από δική του πρόταση και την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, θα φέρει προς συζήτηση στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησής ”θέμα νέων ευνοϊκών ρυθμίσεων” για τους μεγαλοοφειλέτες.

”Υπάρχουν επιχειρήσεις και ιδιώτες που δεν έχουν πληρώσει 5 ή και 6 χρόνια νερό και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι εις βάρος των υπολοίπων συμπολιτών μας” τονίζει ο κ. Ζέρβας και συνεχίζει: ”Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους συμπολίτες μας, προκειμένου να τους βοηθήσουμε. Ωστόσο θα πρέπει και οι ίδιοι να καταλάβουν ότι και εκείνοι έχουν υποχρεώσεις (οφειλές), τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσουν. Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό το θέμα”.

Ακούστε τι ακριβώς είπε ο Φώτης Ζέρβας στον Γιάννη Βασιλειάδη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Στην αναζήτηση σπιτιού για την φιλοξενία οικογένειας από την Ουκρανία

Επόμενο Άρθρο

Πωλούνται έπιπλα λόγω μετακόμισης σε χαμηλές τιμές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...