Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 19:38

Ξεκίνησε το 39ο Δ.Χ.Φ Πρέβεζας με το γυναικείο σύνολο Voci Contra Tempo (φωτογραφίες-βίντεο)

Αυλαία για το 39ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, το βράδυ της Τετάρτης Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με το ελληνικό γυναικείο φωνητικό σύνολο Voci Contra Tempo από τη Θεσσαλονίκη.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και με περιορισμένους θεατές εντός του Ιερού Ναού, η χορωδία Voci Contra Tempo υπό τη διεύθυνση της κ. Σοφίας Γιολδάση και με την συνοδεία στο πιάνο της  βραβευμένης πιανίστριας Ελεονώρας Αποστολίδης από την Πρέβεζα, μάγεψαν το κοινό

Η  χορωδία Voci Contra Tempo ερμήνευσε 12 εκπληκτικά τραγούδια εκκλησιαστικού περιεχομένου παλιότερων και σύγχρονων δημιουργών.

Ο πρόεδρος της χορωδίας Αρμονία κ. Αντωνίου συνεχάρη το φωνητικό σύνολο και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.Η χορωδία Voci Contra Tempo αποτελεί και την εργαστηριακή χορωδία του 4ου σεμιναρίου για διευθυντές χορωδίας που διοργανώνει η χορωδία Αρμονία Πρέβεζας και στο οποίο συμμετέχουν μαέστροι από όλο τον κόσμο με την καθοδήγηση των καταξιωμένων και με διεθνή ακτινοβολία μαέστρων Ambroz Copi από την Σλοβενία και Σοφίας Γιολδάση από την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», την Παρασκευή 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Τον Υπουργό Οικονομικών καλεί να απαντήσει στη Βουλή για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Covid Pass: Έτσι θα λειτουργεί η εφαρμογή στα νυχτερινά κέντρα από τις 15 Ιουλίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...