Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 22:22

Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών στην Alpha Bank – Άγνωστη η ημερομηνία επαναλειτουργίας

Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών στο υποκατάστημα της Alpha Bank στην Πρέβεζα, μετά την φωτιά που ξέσπασε το ξημέρωμα της Παρασκευής, έπειτα από βραχυκύκλωμα που σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Η καταγραφή έγινε παρουσία του διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας Γιώργου Γκούμα, της Διευθύντριας του υποκαταστήματος κα Νίκης Τζούρου και τεχνικού κλιμακίου της τράπεζας που ήρθε από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζημιά αγγίζει τα 100.000 ευρώ, αφού από την φωτιά, καταστράφηκαν ολοσχερώς μηχανήματα αναλήψεων που υπήρχαν μέσα στο υποκατάστημα, ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, βιβλιοθήκες, η οροφή του πρώτου ορόφου, η οποία ήταν από γυψοσανίδα, ο φωτισμός, κάμερες ασφαλείας, κουφώματα, υπολογιστές, γραφεία και καθίσματα.

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας που πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε αμέσως μετά την επαναφορά του ρεύματος (θυμίζουμε ότι διεκόπη το ρεύμα για περίπου μία ώρα – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ),  ερευνά μέσω του κλειστού κυκλώματος και τις κάμερες το βίντεο που καταγράφηκε, αν είναι αυτή η αιτία ή κάτι άλλο.

Ωστόσο το κατάστημα είναι άγνωστο το πότε θα επαναλειτουργήσει και πως μπορούν οι πελάτες της τράπεζας να εξυπηρετούνται για τις συναλλαγές τους.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τα κεντρικά της τράπεζας στην Αθήνα και η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής: ”Η εξυπηρέτηση θα γίνεται είτε στο κοντινότερο κατάστημα ή σε κατάστημα άλλης τράπεζας. Η Alpha Bank θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις ζημιές το συντομότερο δυνατό΄΄.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στη Βουλή για τις καθυστερήσεις των αποζημιώσεων από τον σεισμό της 21ης Μαρτίου σε πολίτες και επιχειρήσεις του Δήμου Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη – Τι λένε σεισμολόγοι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...