Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:29

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον χλοοτάπητα στο Στάδιο – Κλειστός για 30 ημέρες ο χώρος του ποδοσφαίρου (βίντεο-φωτογραφίες)

Εγκαταστάθηκε η HELLASOD, η ανάδοχος εταιρεία του έργου, αλλαγής του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα”.

Ήδη τα συνεργεία έχουν ξεκινήσει το πρώτο στάδιο των εργασιών με την αφαίρεση του υφιστάμενου χλοοτάπητα, ο οποίος θα αφαιρεθεί στο σύνολό του.Η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου αφορά συνολικού εμβαδού 8.300 τμ. με τον προϋπολογισμό του έργου θα αγγίζει τα 152.997,40 ευρώ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ”Φιλόδημος ΙΙ”.

Επόμενη φάση του έργου η ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιονδήποτε ανωμαλιών και μικρών υψομετρικών διαφορών με ειδικά μηχανήματα και η διάστρωση νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.Στην ίδια μελέτη εκτός την προμήθεια του νέου έτοιμου φυσικού προκαλλιεργημένου χλοοτάπητα, υπάρχει επίσης η μεταφορά του και η τοποθέτησή του με όλες τις  η ομαλοποίηση και επιπεδοποίηση των οποιονδήποτε ανωμαλιών και μικρών υψομετρικών διαφορών με ειδικά μηχανήματα και η διάστρωση νέου θερμόφιλου χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, “Για την  απρόσκοπτη πραγματοποίηση των εργασιών αλλά και για λόγους ασφαλείας ο χώρος του ποδοσφαίρου θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες 30 μέρες ενώ οι  υπόλοιποι θα λειτουργήσουν πολύ νωρίτερα”.

Δείτε βίντεο από τις εργασίες:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Την Πρέσβη της Αυστρίας υποδέχθηκε στο γραφείο του o Δήμαρχος Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση των μελών της Π.Ο.Ε.Ο. Δασοπυρόσβεσης-Πυρόσβεσης στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...