Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:46

‘’Ξαναχτύπησε’’ η συμμορία των ανηλίκων στην Πρέβεζα – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Περίεργες υποθέσεις κλοπών πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Πρέβεζας με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν ανάστατοι.

Η δράση της συμμορίας, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για ανήλικους ξεκίνησε με μικροκλοπές σε περίπτερα και καταστήματα εστίασης.

Πρόκειται για μία ομάδα 3 ατόμων, που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το ONTV, όπως καταγράφηκαν από κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης περιπτέρου.

Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα των νεαρών, χτύπησε δύο περίπτερα και ένα κατάστημα εστίασης με την ζώνη των περιστατικών να ξεκινάει από την οδό Σπηλιάδου έως και το πρώην στρατόπεδο Σολωμού.

Οι καταστηματάρχες που κατήγγειλαν τις κλοπές στις διωκτικές αρχές, ζητούν περισσότερες περιπολίες, προκειμένου να σταματήσουν οι κλοπές στις επιχειρήσεις τους.

Στο βίντεο που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το ON TV φαίνονται 3 ανήλικοι φορώντας σορτσάκια, αλλά με Full Face και γάντια να εισβάλουν τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου σε περίπτερο και αφού διαπίστωσαν ότι δεν έχουν γίνει αντιληπτοί σπάνε τα λουκέτα του ψυγείου και παίρνουν ενεργειακά ποτά.

‘’Δεν είναι το ποσό της κλοπής, αλλά η ανασφάλεια που νιώθουμε’’ δηλώνουν επαγγελματίες που ‘’χτυπήθηκαν’’ από την συμμορία των ανηλίκων.

Όλα τα βίντεο που έχουν καταγράψει την δράση των ανηλίκων έχουν παραδοθεί στις διωκτικές αρχές, η οποία και τα επεξεργάζεται προκειμένου να μπορέσουν να βρουν τα ίχνη των 3 ατόμων.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης: «Και τα δέντρα στο Μουσείο;»

Επόμενο Άρθρο

Εικόνες εγκατάλειψης στο άγαλμα της Γοργόνας – Μπάμπης Τσόκας: ”Η Πρέβεζα με πληγώνει” (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...