Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 20:27

Ν. Σαμψούντα: Δεύτερο περιστατικό μέσα σε 3 ημέρες – Έριξαν φόλα σε σκυλάκι συντροφιάς

Δεν πέρασαν τρεις ημέρες από το δυσάρεστο περιστατικό με τον πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο σε σκυλάκι στην περιοχή της Ν. Σαμψούντας Πρέβεζας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και σήμερα το πρώΐ βρέθηκε νεκρό ένα σκυλάκι-συντροφιάς έξω από το Κοινοτικό ιατρείο.

Το άτυχο μικρόσωμο σκυλάκι που άκουγε στο όνομα μάγκας έπεσε νεκρό από φόλα, χωρίς να προλάβει κανείς να κάνει το παραμικρό.

Το μόλις 1,5 ετών σκυλάκι ήταν η συντροφιά της κυρίας Μαρίας Χρήστου.

Ο ”μάγκας” ήταν αδελφάκι του Άρη, όπου πριν από 3 ημέρες γνώρισε το άσχημο πρόσωπο αγνώστου στην περιοχή της Ν. Σαμψούντας πάνω στο οποίο φαίνεται να έκανε ”σκοποβολή”.

Το μικρόσωμο σκυλάκι, ποτέ δεν είχε ενοχλήσει οποιονδήποτε, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδάκια του χωριού όταν έβγαινε βόλτα μαζί με την κυριά Μαρία, καθώς επίσης και με άλλα ζωάκια.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με την κα Μαρία Χρήστου, η οποία με συγκίνησε μας είπε: ”Ο μάγκας ήταν ο μοναδικός μου φίλος, αξιαγάπητο και πολύ παιχνιδιάρικο. Ήταν μέλος της οικογένειάς μου”.

Η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook έγραψε: ”Αυτός ήταν ο Μάγκας! Ο αγαπημένος ( και μοναδικός μου φίλος)! Ένα πλασματακι μικροσκοπικό, αξιαγάπητα, παιχνιδιάρικο, πανεξυπνο, που με περίμενε στην πόρτα το πρωί για να πάμε βόλτα! Αυτός ….ΗΤΑΝ….ο Μάγκας! Γιατί σήμερα το πρωί τον βρήκα νεκρό ( από φόλα πιθανόν) στην πλατεία του χωριού! Θα πω τα εξής: Ο Μάγκας ήταν μέλος της οικογένειας μου και ο πόνος όλων μας είναι μεγάλος! Οι άνθρωποι που φολιαζουν ή κακοποιούν έτσι τα ζώα…. δεν είναι άνθρωποι! Είναι τέρατα και τους αξίζει παρόμοια μοίρα με αυτή που έχουν τα δυστυχή ζώα!!!!”.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου MileSTONES III

Επόμενο Άρθρο

Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του έργου του αλιευτικού καταφυγίου στον Μύτικα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...