Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 4:53

Πυροβολήθηκε με αεροβόλο σκύλος στην Ν. Σαμψούντα Πρέβεζας

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το πρωΐ της Κυριακής στο χωριό Ν. Σαμψούντα Πρέβεζας, όπου σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι ένα μικρόσωμο σκύλο-συντροφιάς.

Ο Άρης, ένα σκυλάκι 1,5 ετών κρατούσε συντροφιά στην κα Αθηνά Κατραχούρα, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και σύμφωνα με την ίδια όπως κάθε πρωΐ έτσι και χθες το μικρόσωμο σκυλάκι βγήκε εκτός αυλής για να κάνει την σύντομη βόλτα.

Δυστυχώς όμως για τον Άρη, κάποιος φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από την παρουσία του και τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, με το σκυλάκι να επιστρέφει στο σπίτι χτυπημένο στο πόδι του και γεμάτο αίματα.

Αμέσως η κα Κατραχούρα με την βοήθεια της οικογένειάς της μετέφερε το άτυχο σκυλάκι σε κτηνίατρο της Πρέβεζας, όπου μετά από ένα χειρουργείο βγήκε η βολίδα από το πόδι και το σκυλάκι επέστρεψε στη Ν. Σαμψούντα όπου είναι καλά.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με την κα Κατραχούρα, η οποία δήλωσε ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που έχει συμβεί σε σκυλάκια που είχε ως συντροφιά, καθώς πριν από 3 χρόνια περίπου άγνωστος και σε εκείνη την περίπτωση, είχε πάρει το σκυλάκι της κα Κατραχούρα που είχε για συντροφιά και αφού το είχε δέσει και το είχε αφήσει νηστικό, μετά από την γνωστοποίηση του θέματος από την ίδια στα social media, ως δια μαγείας το σκυλάκι επέστρεψε ταλαιπωρημένο μετά τα βασανιστήρια που είχε υποστεί.

Η ίδια ωστόσο στο προσωπικό της προφίλ έκανε εκ νέου ανάρτηση, κάνοντας γνωστό το θέμα, τονίζοντας ότι δεν θα προχωρήσει το θέμα κάνοντας οποιαδήποτε καταγγελία στις αρχές, λέγοντας απλά καλές γιορτές στον άγνωστο.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση για τα αποτελέσματα του έργου “AI Smart «Δίκτυο Μικρών Λιμένων Αδριατικής Ιονίου»” την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Συλλήψεις για υποθέσεις κλοπών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...