Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 15:22

Νεκρός βρέθηκε ο 50χρονος Μάκης – Τον έψαχνε η αδελφή του 3 μέρες

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 50χρονου Μάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους επί της οδού Πολυτεχνείου το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Μάκης ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Πρέβεζας, αφού παρόλα κάποια προβλήματα που είχε, ο ίδιος ήταν πολλές ώρες εκτός σπιτιού σε διάφορα καταστήματα της πόλης με του φίλους του.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έμενε μόνος του, αφού ο μοναδικός συγγενείς του, η αδελφή του, ζούσε μόνιμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Θεσσαλονίκη.

Η ίδια σχεδόν καθημερινά επικοινωνούσε μαζί του, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερχότανε στην Πρέβεζα, προκειμένου να τον επισκεφτεί.

Όμως τις τελευταίες 3 ημέρες η ίδια δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και δεν είχε νέα του.

Έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με μία αδελφική της φίλη, η οποία ζει στην Πρέβεζα και την οποία παρακάλεσε να πάει από το σπίτι όπου έμενε ο Μάκης, προκειμένου να μάθει νέα του.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της επικοινώνησαν με την αστυνομία, η οποία έστειλε περιπολικό στην περιοχή με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι κανείς δεν έδινε σημεία ζωής μέσα από το σπίτι.

Έτσι και με την σύμφωνη γνώμη της αδελφής του Μάκη, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα αντικρίζοντας ένα θέαμα θλιβερό.

Ο 50χρονος Μάκης νεκρός μέσα στο σπίτι του, χωρίς κανείς να γνωρίζει μέχρι και αυτή την στιγμή τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ωστόσο η έντονη δυσοσμία από το σπίτι έδειχνε ότι ο 50χρονος είχε κάποιες ημέρες που έφυγε από τη ζωή.

Κλήθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί η σωρός του στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Λόγω της κατάστασης του θύματος αποφασίστηκε να μεταφερθεί από το ασανσέρ, όμως μία βλάβη του ανελκυστήρα, κινητοποίησε της Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κλήθηκε προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο Μάκη.

Το onprevezanews.gr εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην αδελφή του Μάκη, Ελένη…

Προηγούμενο Άρθρο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στην Πρέβεζα (φωτογραφίες-βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Ο Θρασύβουλος Αντύπας στην Σ.Κ. Νικόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...