Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 8:03

Να σταματήσουν οι κουβέντες των καφενείων – Αρμόδιος για την ανακοίνωση κρουσμάτων ο ΕΟΔΥ

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει μία έντονη παραφιλολογία, σχετικά με τον αριθμό θετικών κρουσμάτων που υπάρχουν στην Π.Ε Πρέβεζας, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις στα social media να έχουν πάρει φωτιά.

”Φήμες” ανέφεραν ότι στην Δομή προσφύγων που υπάρχει στο Κανάλι Πρέβεζας, υπάρχει μία Σύρια, η οποία μάλιστα είναι και έγκυος και θετική στον κορονοϊό.

Αμέσως ξεκίνησε ένας καταιγισμός μηνυμάτων και διαλόγων όπου μάλιστα αρκετοί, καλούν τον Δήμαρχο Πρέβεζας και τον αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργο Σαργιάνογλου να δώσουν εξηγήσεις για το θέμα, φοβούμενοι διασπορά του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη ελεγχόμενη Δομή, δεν ανήκει σε καμία Μ.Κ.Ο, ενώ την ευθύνη σε περίπτωση κρουσμάτων κορονοϊού, έχει το περιφερειακό τμήμα της Πολιτικής Προστασίας και ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Επίσης για να πάψουν επιτέλους ορισμένοι να βγάζουν, κουβέντες στα καφενεία και να προχωρούν σε διασπορά ψευδών ειδήσεων, υπεύθυνος για την καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και κανείς άλλος.

Συνεπώς ούτε ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος για να κάνει ανακοινώσεις, ούτε οποιοσδήποτε αντιδήμαρχος, ούτε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, παρά μόνο ο ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων έξι (6) που ανακοινώθηκαν σήμερα Σάββατο 24/10/2021, πρόκειται για δείγματα της Κινητής Μονάδας, η οποία λάμβανε δείγματα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας από διάφορα σημεία της Π.Ε Πρέβεζας, ακόμη και σε σπίτια, ασθενών που εκδήλωσαν συμπτώματα της νόσου, και επειδή όλα αυτά στέλνονται για ανάλυση στην Αθήνα, τα αποτελέσματα ανακοινώθηκα συνολικά όλα σήμερα.

Άρα ας σταματήσουν ορισμένοι να λένε και να γράφουν μπορεί σήμερα να ανακοινώθηκαν τόσο, αύριο θα ανακοινωθούν τα υπόλοιπα και διάφορα παρόμοια…

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Ιταλία βρέθηκε το κλεμμένο ταχύπλοο

Επόμενο Άρθρο

Ομιλία Κώστα Μπάρκα στη Βουλή για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά Σταϊκούρα: «Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες, ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...