Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 0:43

Νίκη για τον Α.Σ Νικόπολη επί των Νέων Πανλευκάδιου στην έναρξη της Β’ κατηγορίας (video)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ομάδα του Α.Σ Νικόπολη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στον α’ όμιλο, η οποία κέρδισε τους Νέους του Πανλευκάδιου με 4-2.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το πρωΐ της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Πρέβεζας ‘’Αθανασαία Τσουμελέκα’’, παρουσία αρκετών θεατών.

Η ομάδα της Πρέβεζας κατάφερε και άνοιξε γρήγορα το σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό με το σουτ του Βάσσιου, ο οποίος έκανε το 1-0.

Ο Πανλευκάδιος όμως απάντησε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό με το γκολ που πέτυχε ο Γιάννης Γεωργάκης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας της Νικόπολης κάνοντας το 1-1.

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 28ο λεπτό, μετά την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Κουτρούμπα από τα δεξιά, ο Περδικάρης με κοντινό σουτ έκανε το 2-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νικόπολη πίεσε για ένα τρίτο τέρμα, το οποίο δεν έρχονταν.

Αντ’ αυτού στο 68ο λεπτό ο Βάσσιος αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ρούσου, αφήνοντας την ομάδα της Νικόπολης για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 71ο λεπτό ο Τσουμελέκας, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 56ο λεπτό με κοντινό σουτ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν και μείωσαν σε 3-2 στο 84ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.

Πριν καλά καλά σωπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πανλευκάδιου, οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Τσουμελέκα στο 85ο λεπτό έκαναν το 4-2.

Στο 90ο λεπτό ο Λάμπρος Γεωργάκης αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας και αυτός την ομάδα του μέχρι το τέλος με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Ρούσσος, Τσόγκας, Παναγιώτου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ Νικόπολη (Δημήτρης Κωστής): Γαλανός, Τσουμάνης, Παπουτσής, Μπόμπορης, Κίτσης, Μήτσιος (80ο Μίτα), Περδικάρης (46ο Λεόπουλος), Κουτρούμπας, Βάσσιος, Φωτίκας (66ο Σφήκας), Μαρκουδάκης (56ο Τσουμελέκας).

Νέοι Πανλευκάδιου (Δημήτρης Κοντογιώργης): Κατσιγάννης, Μαυροκέφαλος, Χόρτης (66ο Καρύδης), Μάνος (75ο λ.τ Λάζαρης), Λογοθέτης, Τσούτσης, Γεωργάκης Γ., Αρβανίτης, Γεωργάκης Λ., Κιτσάϊ (46ο Ζαβερδινός), Γλένης (66ο Παπαδόπουλος).

Προηγούμενο Άρθρο

Απίστευτη ανατροπή και μεγάλη νίκη του Φιλαθλητικού επί της Καλαμάτας με 3-2 (video)

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλο διπλό μέσα στην Κέρκυρα από τη Νικόπολη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...