Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 3:06

Μεγάλο διπλό μέσα στην Κέρκυρα από τη Νικόπολη

Με ένα μεγάλο διπλό επιστρέφει από το νησί των Φαιάκων η ομάδα μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας, η οποία κέρδισε τον τοπικό Κερκυραϊκό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ με τελικό σκορ 78-67.

Η ομάδα της Πρέβεζας η οποία έχει κάνει και το ρεπό της βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σε 3 παιχνίδια 2 νίκες με δύο σημαντικά διπλά σε Γιάννενα και Κέρκυρα και μία εντός έδρας ήττα την πρώτη αγωνιστική στο ΔΑΚ Πρέβεζας από την ομάδα του Καναλακίου.

Στο αγωνιστικό τώρα η ομάδα του Σπύρου Πολίτη ταξίδεψε στην Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα με το οποίο θα συνέχιζε να βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Η Νικόπολη αν και ξεκίνησε με δύναμη το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 24-15, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο υπέρ του Κερκυραϊκού με 40-37.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νικόπολη με εξαιρετικές ενέργειες στην άμυνα και την επίθεση κατάφερε και προηγήθηκε με 56-57, για να αυξήσει την διαφορά στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει την σπουδαία αυτή νίκη, κερδίζοντας με 78-67 και διαφορά 11 πόντων.

Διαιτητές: Τσίγκας, Ζέρβας

Κερκυραϊκός Γ.Σ. ( Νούτσος Ι.): Κουλούρης, Γρίβας, Τρικαλιώτης 9 (2), Πετρόπουλος 2, Αλαμάνος 2, Πέττας 8(1), Αθανασίου 11 (1), Μπάρκας 9, Περατινός, Μητρόπουλος 14, Μπουχαγιάρα, Ρουμελιώτης 12 (2)

Σ.Κ Νικόπολη (Πολίτης Σπ.): Παπαμιχαήλ, Κοντογιάννης 7, Σουλιώτης 6 (2), Τσιτσώνης 6 (2), Ροντογιάννης 8 (2), Ζαλοκώστας 3 (1), Κασκάνης 13 (3), Χρήστου 12, Νίκας 23 (2), Σαμπάνης, Νούσιας.

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη για τον Α.Σ Νικόπολη επί των Νέων Πανλευκάδιου στην έναρξη της Β’ κατηγορίας (video)

Επόμενο Άρθρο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν Βίκυ Νίκου και Στέφανος Κώστας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...