Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:04

Νέο κατάστημα: “Ωδή Γεύσεων και Παράδοσης” στην Πρέβεζα

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε το πρωί της Πέμπτης, στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας (Μπαχούμη 19), με αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς.

Το όνομά του, “Ωδή Γεύσεων και Παράδοσης”, με οικοδεσπότες τη Μαρίνα και τον Φώτη, οι οποίοι περιμένουν να μας ξεναγήσουν σε ένα ταξίδι γεύσεων και παράδοσης.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε προϊόντα, τόσο από τον Νομό Πρέβεζας, όσο και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, πάντα αγνά, βιολογικά και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Χειροποίητα ζυμαρικά από την Κρήτη, Φέτα Πάργας, αλλαντικά και τυριά από ολόκληρη τη χώρα. Εξαιρετικές μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, φτιαγμένες από αγνά υλικά με τις πατροπαράδοτες συνταγές.

Επίσης, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά λουκούμια με μύρτιλο, μεγάλη ποικιλία δημητριακών βιολογικής καλλιέργειας, κουλουράκια και μπισκότα σε πολλές γεύσεις.

Στο “Ωδή”, ο καφές είναι ντόπιος και παραδοσιακός, φτιαγμένος με μεράκι, γι’ αυτό και η συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις είναι ένα από τα ατού του καταστήματος.

Επιλεγμένες ποικιλίες καφέ, πλούσιες σε αρώματα, σερβίρονται και στο αναψυκτήριο, που θα λειτουργήσει σε λίγες ημέρες. Σοκολάτα ρόφημα, τσάι και βότανα από τη Θεσπρωτία και αμυγδαλωτά, επιβάλλονται να υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Οι συνεργασίες όμως δε σταματούν εκεί, αφού στο “Ωδή” ακόμη και ο πιο μερακλής θα φύγει ευχαριστημένος, καθώς διαθέτει ούζο, τσίπουρο και κρασί από ντόπιες επιχειρήσεις, ενώ αν θέλεις να καθίσεις στο αναψυκτήριο, όλα σερβίρονται με εξαιρετικούς μεζέδες ντόπιων προϊόντων.

Ωδή Γεύσεων & Παράδοσης, Μπαχούμη 19 στην Πρέβεζα

Τηλ.: 26820 28444 – 6983 791558

Προηγούμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Όλα τα μέτρα για την οικονομία

Επόμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Παράταση στη μείωση ενοικίου 40%: Ποιους αφορά

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...