Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 10:03

Νέο κατάστημα «Τζένη Αντύπα bath & floor» στην Πρέβεζα

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής η «Τζένη Αντύπα bath & floor» σας δίνει τις καλύτερες λύσεις με προτάσεις που σίγουρα ονειρευτήκατε για το σπίτι των ονείρων σας και όχι μόνο.

Τώρα και ΝΕΟ κατάστημα στην Πρέβεζα 21ης Οκτωβρίου 49, ακριβώς απέναντι από το πρώτο κατάστημα (όπισθεν Ξενοδοχείου Preveza City).

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με τους πιο καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού, η «Τζένη Αντύπα bath & floor» παρουσιάζει στο κοινό μια εξ’ ολοκλήρου νέα γκάμα προϊόντων, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε προτάσεις για κάθε γούστο, μοντέρνες ή και κλασσικές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό, πάντα στις καλύτερες τιμές και πάντα με την εγγύηση και την ποιότητα των καλύτερων εταιριών με το οποίο συνεργάζεται η «Τζένη Αντύπα bath & floor».

Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία πλακιδίων από τους μεγαλύτερους και πιο επώνυμους οίκους του κόσμου, για να ”ντύσετε” τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησή σας, όπως: Fondovalle, Rex, Emil group, Fap, Caesar, Ceramiche piemme, Abk, Ragno κ.α.

Επίσης μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας νιπτήρες και λεκάνες των εταιρειών: Art ceram, Azzura, Bath co, Adamidis, καθώς επίσης και βρύσες των εταιρείών: Eurorama, Bugnatese, Latorre, Remer, Creavit.

Η Ιταλική φινέτσα και αισθητική σε δύο καταστήματα στην Πρέβεζα που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.

Στο κατάστημα  «Τζένη Αντύπα bath & floor» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής για όλους τους χώρους με τις εταιρίες όπως: Azzurra, Bathco, Artceram.

Για το μπάνιο και την κουζίνα, σχέδια που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στην Πρέβεζα:

21ης Οκτωβρίου 62 στην Πρέβεζα καθώς και το ΝΕΟ μας κατάστημα στην οδό 21ης Οκτωβρίου 49.

Τα καταστήματα βρίσκονται όπισθεν Ξενοδοχείου Preveza City στην Πρέβεζα.

Βρείτε τη «Τζένη Αντύπα bath & floor» στο facebook και στο instagram.

Email: antypatzeni@gmail.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 26820 60333,  6942 249658.

Προηγούμενο Άρθρο

Βόλει: Τα Γιάννενα κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Φιλαθλητικό

Επόμενο Άρθρο

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Αντίθετος σε οποιαδήποτε αντιεμβολιαστική πράξη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...