Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 23:32

Βόλει: Τα Γιάννενα κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Φιλαθλητικό

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Ο.ΠΕ. κάλεσε τα σωματεία να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα έως την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ.

Η ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ αγώνας που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου 2021 στα Γιάννενα, εκεί όπου τα κορίτσια της Πρέβεζας κέρδισαν έστω και δύσκολα με 3-2 στα σετ (25-20), (21-25), (25-22), (19-25), (12-15).

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα των Ιωαννίνων  στο ρεπορτάζ του αγώνα έγραψε τα εξής:

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θέλει για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και υποστήριξε κόσμια την ομάδα μας. Οι άσεμνες χειρονομίες των παραγόντων της αποστολής του Φιλαθλητικού Πρέβεζας δεν είναι άξιες σχολίων και δεν αρμόζουν στα γήπεδα του βόλεϊ. Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι προάγουμε το άθλημα τόσο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούμε στην έδρα μας αλλά πιο πολύ με τη συμπεριφορά των υπευθύνων της αποστολής της ομάδας μας (Προπονητών και παραγόντων).
Δείτε όλο το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Βόλεϊ: Με την εθνική παίδων ο Πρεβεζάνος Βαγγέλης Ρούσος στην Βουλγαρία

Επόμενο Άρθρο

Νέο κατάστημα «Τζένη Αντύπα bath & floor» στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...