Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:59

Νέα δείγματα ιικού φορτίου στην Πρέβεζα – Δείχνουν μικρή αύξηση

Μικρή αύξηση του ιικού φορτίου έδειξαν τα νέα δείγματα της Πρέβεζας σύμφωνα με την νέα δειγματοληψία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τη νέα δειγματοληψία πραγματοποίησαν για ακόμη μία φορά το Εργαστήρια Υγιεινής & Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας.

Και μπορεί η Πρέβεζα να συνεχίζει να εμφανίζεται στον χάρτη της χώρας στο πράσινο, λόγω και των μηδενικών κρουσμάτων, ωστόσο δεν χρειάζεται κανένας εφησυχασμός από τους πολίτες, όπου πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση της μικρής αύξησης στο ιικό φορτίο.

‘’Μέχρι σήμερα όλοι οι συμπολίτες μας έχουν τηρήσει όλα τα μέτρα που απαιτούνται ενάντια στον κορονοϊό και της εξάπλωσή του, για αυτό και είμαστε σε αυτή την θέση. Ωστόσο ζητώ από όλους μας να συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα μέτρα. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρχει εφησυχασμός. Συνεχίζουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας τους συμπολίτες μας.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες θα ξαναγίνει εκ νέου δειγματοληψία από το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, προκειμένου να γίνει και μία σύγκριση μετά και το άνοιγμα των επιχειρήσεων.

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 18 Δεκεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Απορρίφθηκε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μόνιμη δημοσίευση διακηρύξεων στον περιφερειακό και τοπικό Τύπο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...