Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 11:22

Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού: Έκοψε την βασιλόπιτα με την ευχή του χρόνου να είναι όλοι μαζί

Η Πανδημία του κορονοϊού, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει την ζωή όλων μας διαφορετική, αφού οι κοινωνικό- πολιτιστικές εκδηλώσεις πλέον γίνονται κάτω από αυστηρά μέτρα με το υγειονομικό Πρωτόκολλο να μας ακολουθεί.

Έτσι έγινε και στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου Θεσπρωτικού, όπου λίγα μέλη συντεντρώθηκαν και έκοψαν την Βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά, με την μοναδική ευχή του χρόνου να είναι όλοι μαζί.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λαμπρούσης ήταν εκείνος που έκοψε την Βασιλόπιτα με ελάχιστα μέλη από το τμήμα ενηλίκων.

Ο κ. Λαμπρούσης ευχήθηκε σύντομα να απαλλαγούμε από την Πανδημία και να γίνονται όλες οι εκδηλώσεις με την συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου, μικρών και μεγάλων.

”Ευχαριστούμε όλους τους χορευτές μας για αυτή την μάζωξη και ευελπιστούμε σε καλύτερες με πιο πολλές συμμετοχές και καλύτερες χορευτικές στιγμές, σε εκδηλώσεις που τόσο πολύ έχουν λείψει σε όλους μας” κατέληξε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Θεσπρωτικού.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 24.246 νέα κρούσματα, 77 θάνατοι και 670 διασωληνωμένοι – 81 Π.Ε Πρέβεζας, 123 Π.Ε Άρτας, 97 Π.Ε Θεσπρωτία και 351 Π.Ε Ιωαννίνων

Επόμενο Άρθρο

Από το Αθλόπολις στον ΠΑΟΚ – Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον 17χρονο Νίκο Σπυράκο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...