Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 8:55

Από το Αθλόπολις στον ΠΑΟΚ – Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον 17χρονο Νίκο Σπυράκο

Ο 17χρονος Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής Νίκος Σπυράκος, αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, τον ΠΑΟΚ.
Ο Νίκος Σπυράκος γεννημένος στις 23 Απριλίου 2004, κατάγεται από την Πρέβεζα και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία «Αθλόπολις» που είναι ουσιαστικά τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Πρέβεζας.
Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής Κ17. Τη σεζόν 2020/21 μετά την άρση του lockdown ενσωματώθηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με την Κύπρο, ενώ το Νοέμβριο συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Την ανακοίνωση έκανε η ακαδημία ”αθλόπολις” στο facebook
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
“Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πρόκειται να υπογράψει ο Νίκος Σπυράκος.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής θα γίνει επαγγελματίας, καθώς αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Νίκος Σπυράκος γεννήθηκε στις 23/2/2004 και κατάγεται από την Πρέβεζα. Ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε το 2019 στην ακαδημία «Αθλόπολις» που είναι ουσιαστικά τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Πρέβεζας. Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής Κ17. Τη σεζόν 2020/21 μετά την άρση του lockdown ενσωματώθηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με την Κύπρο, ενώ το Νοέμβριο συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Όλοι εμείς στην ακαδημία #athlopolis_soccer_school του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον του συνεχίζοντας την εξέλιξη του.
Καλή επιτυχία και καλή τύχη !!


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού: Έκοψε την βασιλόπιτα με την ευχή του χρόνου να είναι όλοι μαζί

Επόμενο Άρθρο

Rapid test θα διενεργηθούν και αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Φιλιππιάδας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...