Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 19:04

Μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά στην Πρέβεζα από Α.Σ Νικόπολη, Α.Ε Πρέβεζας και Athlopolis FC (video-pics)

Μια μοναδική βραδιά που χρόνια είχε να ζήσει το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην ταβέρνα Σάββας στον Αγ. Θωμά, την οποία διοργάνωσαν από κοινού τα ποδοσφαιρικά σωματεία Α.Σ Νικόπολη, Α.Ε Πρέβεζας και Athlopolis Foodball Club.

Η όμορφη εκδήλωση έγινε με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και κλήρωση δεκάδων πλούσιων δώρων από την λαχειοφόρο αγορά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Κοκκίνης, Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές, Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Χρήστος Μάκης και Βασίλης Ντόντορος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης Δημήτρης Καραμανίδης, η Λιμενάρχης Πρέβεζας Ματίνα Μαργέλη, πρόεδροι ποδοσφαιρικών σωματείων, προπονητές, αθλητές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους σύντομους χαιρετισμούς του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, του προέδρου της ΕΠΣ Θωμά Κάρτσακλα και του προπονητής της Α.Ε Πρέβεζας Άγγελου Μπέκα.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα με την μοναδική εκδήλωση να ντύνεται μουσικά με την Στέλλα Θάνου και την ορχήστρα της.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κέρδισε η Νικόπολη το Καναλάκι σπάζοντας την έδρα του – Οι δύο σύλλογοι στην κορυφή του πρωταθλήματος (Pre Game – Δηλώσεις)

Επόμενο Άρθρο

Ενημερωτικές δράσεις κατά του καρκίνου από Α.Σ Νικόπολη και Α.Ε Πρέβεζας – Μοίρασαν φυλλάδια στην παραλία (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...