Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 8:30

Κέρδισε η Νικόπολη το Καναλάκι σπάζοντας την έδρα του – Οι δύο σύλλογοι στην κορυφή του πρωταθλήματος (Pre Game – Δηλώσεις)

Η ομάδα Νικόπολη Πρέβεζας κέρδισε το ντέρμπι κορυφής, σπάζοντας το αήττητο στην έδρα του ομάδας του Καναλακίου, κερδίζοντάς το με 67-61 στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Δείτε το Pre Game του αγώνα:

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με τους δύο συλλόγους να διεκδικούν τη νίκη και τίποτε άλλο,

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο- πόντο με την ομάδα της Πρέβεζας να καταφέρνει να προηγηθεί με 23-15.

Η διαφορά αυξάνονταν υπέρ της Νικόπολης με τους γηπεδούχους να πιέζουν να μειώσουν το σκορ.

Το ημίχρονο έκλεισε με 36-24 υπέρ της Νικόπολης, δείχνοντας όλα, ότι όχι μόνο θα πάρει τη νίκη, αλλά και την διαφορά των δέκα πόντων που ήθελε και είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύτηκε μέχρι και τους 16  πόντους, με τους γηπεδούχους να φαίνονται να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Πρεβεζάνικου συλλόγου.

Όμως τα λάθη των παικτών του Σπύρου Πολίτη στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να ροκανίσουν την διαφορά για να κλείσει το σκορ υπέρ της Νικόπολης με 67-61.

Διαιτητές: Πλιάκος – Τσίγας

Τα δεκάλεπτα:15-23, 24-36, 41-53,61-67

A.E Kαναλακίου (Λευτέρης Κοσμάς): Τσεκούρας5(1), Αθανασίου, Καραγιάννης 8, Γείτονας 5, Σταύρου, Παπαλυγούρας 2, Τάσσος 6, Ζολώτας 15, Κολιούσης, Ιωαννίδης 3(1), Δούβλης 17(1), Νούσιας.

Σ.Κ Νικόπολη (Σπύρος Πολίτης): Αθανασίου, Κοντογιάννης 11, Σουλιώτης 2, Τσιτσώνης 13(3), Ροντογιάννης 13(3), Ζαλοκώστας, Κασκάνης 8(2), Χρήστου 4, Νίκας 16(2), Σαμπάνης.

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Νικόπολης Σπύρος Πολίτης, ο παίκτης του πρεβεζάνικου συλλόγου Γιάννης Ροντογιάννης και ο παίκτης του Καναλακίου Γιώργος Δούβλης.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τρία ακόμη μετάλλια για τον Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα στο 5ο Erkyra Cup με την Αφροδίτη Μπενετάτου

Επόμενο Άρθρο

Μοναδική ποδοσφαιρική βραδιά στην Πρέβεζα από Α.Σ Νικόπολη, Α.Ε Πρέβεζας και Athlopolis FC (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...