Μια νέα αρχή γεμάτη όνειρα, δύναμη και ελπίδα με τον αγιασμός στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας (video)

Ημερομηνία:

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας, σε μια σεμνή αλλά γεμάτη συγκίνηση τελετή. Παρόντες ήταν ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα» Γιώργος Νίτσας, η διευθύντρια του σχολείου κα Βίκη Γάκη, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, καθώς και ο πατήρ Αλέξανδρος, που ευλόγησε με τις ευχές του το ξεκίνημα μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο μάθησης, εκεί όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες και επαγγελματίες, συναντιούνται με έναν κοινό στόχο: να κυνηγήσουν τη γνώση, να αποκτήσουν το απολυτήριο ή το πτυχίο τους, αλλά κυρίως να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις ένα νέο βήμα. Είναι άνθρωποι που, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, βρίσκουν το κουράγιο και τη δύναμη να καθίσουν ξανά στα θρανία.

Δίπλα τους, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με υπομονή, αγάπη για τη διδασκαλία και πίστη στους μαθητές τους, στηρίζουν αυτή τη μοναδική προσπάθεια. Το έργο τους είναι σπουδαίο και πολύτιμο, γιατί δεν περιορίζεται στη μετάδοση γνώσης, αλλά αγγίζει βαθιά τις ζωές των ανθρώπων, δίνοντάς τους ελπίδα, αυτοπεποίθηση και νέες ευκαιρίες.

Η νέα χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, με τη βεβαιότητα ότι το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πρέβεζας συνεχίζει να αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα δύναμης ψυχής, αγάπης για μάθηση και συλλογικής προσπάθειας.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το κοινό γίνεται δικαστής: «Αθώος ή Ένοχος» στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης

Μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία που σπάει τα όρια της...

Σημαντική Θεσμική Διάκριση για την Πρέβεζα – Αντιπρόεδρος στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ο Γεώργιος Γιολδάσης

Μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την επιχειρηματική κοινότητα της...

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Πρέβεζα

Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας διοργανώνουν...

Σπύρος Κυριάκης: 3 ακόμα σχολεία του νομού Πρεβέζης στο «Μαριέττα Γιαννάκου»

Υπεγράφη σήμερα στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών,  η σύμβαση...