Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 15:30

Μια απίστευτη ευχή ενός μικρού παιδιού στην Πρέβεζα – Τι ζητάει από τον Άϊ Βασίλη

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο γράφουν και ταχυδρομούν στον Άϊ Βασίλη το δώρο το οποίο επιθυμούν να τους φέρει την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Εταιρείες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες δημοσίου και άλλοι φορείς κάθε χρόνο ”παίζουν” τον ρόλο του ταχυδρόμου, συλλέγοντας τις ευχές κάθε μικρού παιδιού με μοναδική αποστολή τους την ταχυδρομήσει της ευχής ή της επιθυμίας.

Έτσι γίνεται και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς του Δήμου Πρέβεζας που βρίσκεται σε χώρο δίπλα από την πλατεία Ανδρούτσου στο λιμάνι της πόλης.

Εκεί υπάρχει το σπίτι των ευχών, εκεί όπου κάθε μικρό παιδί, γράφει και κρεμάει στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τη δική του ευχή, περιμένοντας τον Άϊ Βασίλη να του την εκπληρώσει.

Αν πάει κανείς στο σπίτι των ευχών του δήμου Πρέβεζας, θα δει δεκάδες ευχές με τα μικρά παιδιά να ζητάνε κάθε λογής παιχνίδια.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα μικρά παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν κάτι (επαγγελματικά), έχοντας ως πρότυπο κυρίως τους γονείς τους ή κάτι που τους κάνει εντύπωση.

Ένα μικρό παιδί ωστόσο στην Πρέβεζα κρέμασε την δική του ευχή στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ την ομάδα ΔΙΑΣ… ναι καλά διαβάσατε την ειδική ομάδα της αστυνομίας ΔΙΑΣ, η οποία περιπολεί καθημερινά στους δρόμους της πόλης και μας προστατεύει.

Μια ευχή από ένα μικρό παιδί… ποτέ δεν πρέπει να μένει ανεκπλήρωτη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήρια δήλωση του Κωνσταντίνου Μάρκου – Συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού

Επόμενο Άρθρο

Η ομαδα ΔΙΑΣ ψάχνει το παιδί με την ευχή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...