Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:48

Η ομαδα ΔΙΑΣ ψάχνει το παιδί με την ευχή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Μετά την δημοσίευση της ευχής του μικρού παιδιού στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Χωριού της Χαράς του Δήμου Πρέβεζας, το οποίο ζητάει από τον Άϊ Βασίλη την ομάδα ΔΙΑΣ, επικοινώνησαν μαζί μας, μέλη μιας εκ των ομάδων ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα ένα μέλος της ομάδας, μας ενημέρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συναδελφοί του θα χαρούν να γνωρίσουν από κοντά τον μικρό που έγραψε ως ευχή ότι θέλει την ομάδα ΔΙΑΣ.

Μάλιστα τα μέλη της ομάδας καλούν τους γονείς του μικρού παιδιού να βρεθούν αύριο Παραμονή Πρωτοχρονιάς λίγο μετά τις 8 το βράδυ έξω από τα δικαστήρια Πρέβεζας, προκειμένου ο μικρός να ανέβει σε μια από τις μηχανές και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Εκτός του συγκεκριμένου παιδιού το μέλος της ομάδας μας ενημέρωσε ότι μπορούν να τους επισκεφθούν και άλλα παιδάκια τα οποία θέλουν να τους γνωρίσουν από κοντά.

”Είναι χαρά να μας επισκέπτονται σε σημεία όπου περιπολούμε στην Πρέβεζα μικρά παιδιά και να μας ρωτούν για το επαγγελμά μας. Πολλά μπράβο στους γονείς όλων των παιδιών που τους μαθαίνουν ότι είμαστε εδώ για την δική τους ασφάλεια και προστασία” σημειώνει.

Για ακόμη μια φορά οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ δείχνουν την ευαισθησία τους προς τα μικρά παιδιά και το αίσθημα ευθύνης που έχουν απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.

Προηγούμενο Άρθρο

Μια απίστευτη ευχή ενός μικρού παιδιού στην Πρέβεζα – Τι ζητάει από τον Άϊ Βασίλη

Επόμενο Άρθρο

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο το νέο Δ.Σ της χορωδίας Πρέβεζας “Αρμονία”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...