Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 19:19

Μηνύματα για τον θάνατο του Τάκη Νικολόπουλου

Δήλωση Κώστα Μπάρκα για την απώλεια του Τάκη Νικολόπουλου

Είναι θλιβερό να αποχαιρετάς ανθρώπους που φεύγουν τόσο αναπάντεχα και που μοιράστηκες μαζί τους κοινούς αγώνες, χαρές και λύπες και πάνω απ’ όλα την προσδοκία ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις γενιές που έρχονται.

Αποχαιρετώ με οδύνη τον σύντροφο Τάκη Νικολόπουλο, κρατώ όμως με υπερηφάνεια ως παρακαταθήκη τις ηθικές αρχές και αξίες του, αρχές και αξίες που υπηρέτησε με απαρέγκλιτη συνέπεια, σεβαστός για αυτό από τους συντρόφους, οι οποίοι τον έταξαν να προσφέρει και από τη θέση του Αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πρέβεζας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του, Αποστόλη και Μαρία.

Καλό Ταξίδι Σύντροφε Τάκη!

 

Γ.Ν. Πρέβεζας

Το Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό προσωπικό και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Ιατρού – Ακτινολόγου, Παναγιώτη Νικολόπουλου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1954 στον Πειραιά, σπούδασε στην Ιατρική της Αθήνας και απέκτησε την ειδικότητα του ακτινολόγου. Εργάσθηκε σε Νοσοκομεία της Αθήνας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Νοσοκομείο μας. Από το 2016 ως το 2019 διετέλεσε Διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

Το Νοσοκομείο μας αποχαιρετά έναν εξαίρετο επιστήμονα ο οποίος προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα Υγείας και ως Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, και η κοινωνία της Πρέβεζας ένα ενεργό πολίτη, αλλά τώρα οι σκέψεις όλων μας συνοδεύουν την οδύνη της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων του εκλιπόντος στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με βαθιά θλίψη  και οδύνη  αποχαιρετά τον σύντροφο Τάκη Νικολόπουλο.

Γεννημένος το 1954 στον Πειραιά, σπούδασε στην Ιατρική της Αθήνας και απέκτησε την ειδικότητα του ακτινολόγου. Εργάσθηκε σε Νοσοκομεία της Αθήνας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Από τα εφηβικά του χρόνια πήρε ενεργά μέρος στο φοιτητικό κίνημα  μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ. Υπήρξε στέλεχος  της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Ιατρική Σχολή και στο κίνημα των Νοσοκομειακών Ιατρών. Μετά την  διάσπαση έγινε μέλος  του Συνασπισμού και στην συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελευταία χρόνια ήταν αναπληρωτής  συντονιστής της ΝΕ Πρέβεζας.

Για πολλά χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου και της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας. Από το 2016 ως το 2019 ήταν Διοικητής της 6ης ΥΠΕ. Με την ιδιότητά του αυτή συντέλεσε αποφασιστικά στην αναβάθμιση των  υπηρεσιών υγείας της Ηπείρου. Μοναδική η συμβολή του στην δημιουργία της Νέας Πτέρυγας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που η δημιουργία της έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Παντρεμένος με την αείμνηστη συντρόφισσα  Δήμητρα Καστάνη  είχε δυο παιδιά τον Αποστόλη  και την  Μαρία.

Σύντροφε Τάκη, σε χαιρετούμε.

Χαιρετούμε εσένα που σε όλη την ζωή σου  πρόσφερες απλόχερα και με ανιδιοτέλεια την έγνοια για τον συνάνθρωπο και  τις πολύτιμες επιστημονικές σου γνώσεις.

Μας αφήνεις παρακαταθήκη  την στάση ζωής σου και το αγωνιστικό σου φρόνημα.

Πρέβεζα, 17 Οκτωβρίου 2022

Η ΝΕ  Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου: Αναγκαία η στελέχωση των Υπηρεσιών της Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

«Νέοι Επιστήμονες για την Δρακόλιμνη Τύμφης: Μια δράση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Γεω-ποικιλότητας (6 Οκτωβρίου 2022)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...