Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:05

Με ψάρι – Κουζίνα: Η νέα πρόταση γεύσης και ποιότητας στην Πρέβεζα από την οικογένεια Τσουμελέκα (βίντεο)

Η νέα πρόταση γεύσης και ποιότητας στην Πρέβεζα έχει όνομα – Με ψάρι Κουζίνα – και ανοίγει επίσημα τις πύλες του το πρωΐ της Πέμπτης από την οικογένεια του Γιώργου Τσουμελέκα στην Λ. Ειρήνης, απέναντι από το ιχθυοπωλείο. Σε έναν υπέροχο χώρο με χρώματα και σχέδια που θυμίζουν θάλασσα, σε ένα περιβάλλον που σίγουρα θα αγαπήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε απολαυστικά πιάτα γεμάτα γεύση και ποιότητα, κάτι που είναι και το στοίχημα της επιχείρησής που σίγουρα θα κερδίσει πολύ σύντομα.

Καθημερινά θα μπορείτε να γευτείτε απολαυστικά πιάτα με την υπογραφή του Chef Ανδρέα Αργυρόπουλου και των συνεργατών του με την σφραγίδα ποιότητας των ψαριών της Οικογένειας Τσουμελέκα, το αποτέλεσμα έχει την εγγύηση που όλοι αναζητούμε.

Άλλωστε η οικογένεια Τσουμελέκα βρίσκεται στον χώρο των ψαριών από το 1974 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της από ολόκληρη την Ελλάδα.

Προτάσεις μοναδικές, προτάσεις που θα συνδυάζονται με σαλάτες, λαχανικά και άλλα υλικά, όλα πρώτης ποιότητας, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

Κάθε μέρα νέες προτάσεις, προτάσεις μοναδικές με ψάρια από το Ιχθυοπωλείο Γιώργος Τσουμελέκας.

Ωστόσο μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας επιλογές μέσα από την μεγάλη ποικιλία φρέσκων αλιευμάτων, και να πάρετε το πιάτο της αρεσκείας έτοιμο για το σπίτι σας.

Για τις παραγγελίες και την επιλογή του πιάτου της αρεσκείας σας, σας μπορείτε να καλείτε στο 26820 89040.

Με ψάρι Κουζίνα… η νέα επιλογή γεύσης και ποιότητας στην Πρέβεζα….Ο Chef Ανδρέας Αργυρόπουλος παρουσιάζει on camera κάποιες από τις προτάσεις:

Προηγούμενο Άρθρο

Δυνατή υποψηφιότητα για το Ξ.Ε.Ε από την Ήπειρο ο Χρήστος Ιωάννου

Επόμενο Άρθρο

Η σύνθεση του διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΝΑΜ μετά την μετατροπή της εταιρίας σε Αναπτυξιακό Οργανισμό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...