Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 6:48

Δυνατή υποψηφιότητα για το Ξ.Ε.Ε από την Ήπειρο ο Χρήστος Ιωάννου

Στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτη ο υποψήφιος για το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος Χρήστος Ιωάννου, που είναι CEO, Mast Hotels & Resorts σε Πρέβεζα και Πάργα.

Οι εκλογές που διεξάγονται την Τετάρτη και την Πέμπτη ηλεκτρονικά έχουν μεγάλη σημασία όχι μόνο για την Πρέβεζα, αλλά και για την Ήπειρο αφού ο Χρήστος Ιωάννου αποτελεί μία εκ των δύο υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ, ενώ θα εκλεγεί μόνο ένας.

Ο Χρήστος Ιωάννου μίλησε για τους στόχους και τα πλάνα του τουρισμού την επόμενη ημέρα σε ολόκληρη την Ήπειρο, αναφέρθηκε στον τρόπο που θα πρέπει και οι 4 Περιφερειακές Ενότητες να μπορέσουν να επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο, αφού όπως είπε ο κάθε νομός είναι ξεχωριστός.

Όσον αφορά την τουριστική περίοδο που πέρασε ο υποψήφιος για το Δ.Σ του Ξ.Ε.Ε είπε πως ήταν μία καλή σεζόν, αυξημένη από πέρυσι που αν και διανύουμε ακόμη την Πανδημία όλα κύλησαν ομαλά, με τους επαγγελματίες του χώρου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη του Χρήστου Ιωάννου:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ.

Επόμενο Άρθρο

Με ψάρι – Κουζίνα: Η νέα πρόταση γεύσης και ποιότητας στην Πρέβεζα από την οικογένεια Τσουμελέκα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...