Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 19:37

Με τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψε ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Βέροιας

Τρεις συμμετοχές τρία χάλκινα μετάλλια για την ομάδα του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας που συμμετείχαν στο 80 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Όλα τα κορίτσια υπό της οδηγίες της έμπειρης προπονήτριας Βάσως Ζαντραβέλη δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό κατάφεραν να ανέβουν όλες στο βάθρο των νικητών.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία 8-10 Long τα κορίτσια του ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, Βασιλεία Ευθυμίου, Άλκηστις Κυριαζή, Κωνσταντίνα Μαρκουδάκη, Ιόλη Ντάγκα, Αλίκη Παπαγιάννη, Μαργαρίτα Πάσχου και Μυρτώ Στύλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία 12-14 short η ομάδα του ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ με τις Ίριδα Αποστόλου, Αφροδίτη Μπενετάτου, Αγγελίνα Ντάγκα και Αναστασία Παπατσωτσου πήραν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Τέλος στην κατηγορία 10-12 short οι αθλήτριες του ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ Πετρινολα Γιαμουριδου, Άρτεμις Δημητρίου, Ελευθερία Ζέρβα, Βένια Κάππα, Ερμιόνη Κοντάρη και Μαρίνα Τάγκα πήραν και αυτές την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο  8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο Φιλλίπειο γυμναστήριο από 30 και 1 Ιουλίου έλαβαν συνολικά μέρος 58 ομάδες και 400 αθλήτριες.

Η Βάσω Ζαντραβέλη μετά το τέλος των αγώνων και τις μεγάλες επιτυχίες δήλωσε: ” Ξεκινήσαμε από την Πρέβεζα με προβλήματα, αφού αρκετές αθλήτριες απείχαν από προπονήσεις λόγω ιώσεων, παρόλα αυτά το παλέψαμε και βγήκαμε νικητές. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης από το Πανελλήνιο της Βέροιας

Επόμενο Άρθρο

Νέο βραβείο για το ABC Success Lab – Αργυρό βραβείο για τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...