Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 12:32

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Α.Γ.Σ Καλλισθένης από το Πανελλήνιο της Βέροιας

Με ένα ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε από την πόλη της Βέροιας ο Α.Γ.Σ. Καλλισθένης Πρέβεζας, όπου συμμετείχε στο 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε από 29 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία 10-12 Short και με 28525, η ομάδα του Α.Γ.Σ Καλλισθένης που αποτελούνταν από τις Μυρτώ Οικονόμου, Φωτεινή Παππά, Ευθυμία – Μαρία Σπυριδωνίδη και Εβίτα Κακιούζη κατέκτησαν την 2η θέση παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο.

Στην κατηγορία 8-10 Long η ομάδα του Α.Γ.Σ Καλλισθένης που αποτελούνταν από τις Αριάδνη Διαμαντή, Ελευθερία Κόττη, Σμαράγδα Βουλιστιώτη, Παρθένα Πάντα, Ελισάβετ Παναγιωτίδη, Γεωργία Τσουμάνη και Αντωνία Κακιούζη, συγκέντρωσαν 25450 βαθμούς και κατάλαβαν την 4η θέση.

Ευχαριστημένη δήλωση η προπονήτρια του Α.Γ.Σ Καλλισθέμης Ευαγγελία Χόϊκα μετά το τέλος των αγώνων.

”Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια από όλα τα κορίτσια όπου είχαν να συναγωνιστούν αθλήτριες με υψηλό επίπεδο, Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση όλων. Πολλά συγχαρητήρια” δήλωσε η κα Χόϊκα.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνεργασία Ένωσης ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας με το ΚΤΕΛ για την αστική συγκοινωνία

Επόμενο Άρθρο

Με τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψε ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Βέροιας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...