Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 11:03

Με τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας “Η Ελπίδα” συναντήθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Στα πλαίσια επισκέψεων σε φορείς του Νομού Πρέβεζας,  ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Παύλος Φραγκούλης, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας “Η Ελπίδα”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κοσμάς Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον Υποψήφιο Βουλευτή που πάντα ήταν δίπλα τους ενεργά, ενώ του ευχήθηκε ευγενή άμιλλα και καλή επιτυχία στον αγώνα του, με τον ίδιο να εξαίρει το έργο τους και την αξιέπαινη προσπάθεια τους.

Στη συνέχεια μαζί με τα μέλη του Συλλόγου συζήτησαν καίρια ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους  όπως είναι μεταξύ άλλων  η προσβασιμότητα και το ταμείο αλληλοβοήθειας, με τον Υποψήφιο Βουλευτή να ρίχνει στο τραπέζι πολλές λύσεις και πρακτικές υλοποίησης τονίζοντας ότι όσο μπορεί από την πλευρά του θα είναι στο πλευρό τους.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής θα συνεχίσει εντείνοντας τις επαφές του στο Νομό αφού σκοπός του είναι η άμεση επαφή και ο διάλογος με την κοινωνία, ακούγοντας και απαντώντας στις αγωνίες και τους προβληματισμούς που μοιράζονται οι πολίτες, αλλά και οι σύλλογοι.

https://paulosfragoulis.gr/

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Πρεβεζάνος Πέτρος Τσάτσης και τρεις συμφοιτητές του εμπνεύστηκαν το ”To IX mou”

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Στέργιου Γιαννάκη στους κυπελλούχους Ελλάδας του Petangue

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...