Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 9:05

Με σύνθημά του ”Η Πρέβεζα αξίζει” ο Σπύρος Κυριάκης στην μάχη των εκλογών

Ένα μήνα πριν ο Ελληνικός λαός οδηγηθεί στις κάλπες των Εθνικών εκλογών και πιο συγκεκριμένα στις 21 Μαϊου 2023, όλα τα κόμματα και οι υποψήφιοι βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους διεκδικώντας εκ νέου την ψήφο των πολιτών.

Ο προεκλογικός αγώνας στο κόκκινο και για τους νέους υποψήφιους που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών.

Στο νομό Πρέβεζας η μάχη θα είναι σκληρή στο κυβερνητικό ψηφοδέλτιο καθώς συμμετέχουν δύο δυνατές υποψηφιότητες, αυτή του νυν βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη και εκείνη του πολιτευτή του 2019 Σπύρου Κυριάκη.

Το onprevezanews.gr πρόσφατα με δημοσίευμά του είχε χαρακτηρίσει αυτή την αναμέτρηση ως ”μάχη γιγάντων”  και συνεχίζει να είναι.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ Σπύρος Κυριάκης με σύνθηκα η ”Πρέβεζα αξίζει” περιοδεύει το νομό απ’ άκρη σ’ άκρη παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος, αλλά και τις σκέψεις για το νομό Πρέβεζας.

Η αποδοχή του κόσμου είναι θετική προς το πρόσωπο του Σπύρου Κυριάκη, ο οποίος δείχνει να το εισπράτει καθημερινά τόσο στην Πρέβεζα, όσο και στην περιφέρεια του νομού.

Προηγούμενο Άρθρο

Ανοιχτή συνάντηση στο πολιτικό της γραφείο έκανε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Στίβος: 100% επιτυχία στα αθλήματα των στρατιωτικών σχολών για τον Α.Σ Πρέβεζας ”ΕΥΖΗΝ”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...