Τρίτη 18 Μαρτίου 2025 - 17:55

Με επιτυχία το Elite Series που πραγματοποιήθηκε στην Κυανή Ακτή

Το τουρνουά Elite Series Ανδρών στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας στις 16 Μαρτίου 2025 που διοργάνωσε ο ΕΡΜΗΣ Πρέβεζας διεξήχθη με πλήρη επιτυχία συγκεντρώνοντας ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Διονυσόπουλος Ασημάκης και Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος από τον Πύργο Ηλείας, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Φίλων Αθλημάτων Άμμου Πάτρας (ΣΦΑΑΠ).

 Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Στουγιάνος Νίκος και Σιάμπαλης Λάμπρος από τα Ιωάννινα, μέλη του Club Beach Volley Ermis Prevezas.

Άλλη μια σπουδαία διοργάνωση που δείχνει την ανάπτυξη του Beach volley στην Ελλάδα και μας υπενθυμίζει πως δεν είναι μόνο άθλημα του καλοκαιριού.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρωτοβουλία κατοίκων στα Καμαρινιώτικα ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας – Κάλεσμα για το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο

Επόμενο Άρθρο

Οι κορασίδες της Νικόπολης αήττητες στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...