Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:13

Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα (video-pics)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόμων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα το πρωΐ της Κυριακής.

Σε όλες τις αίθουσες του σχολείου ο σύλλογος είχε δημιουργήσει δράσεις για όλα τα παιδιά, στα οποία προσέφερε πλούσια δώρα και γλυκίσματα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν Χριστουγεννιάτικες ταινίες, να στείλουν γράμματα στον Αϊ Βασίλη, να κάνουν face painting με Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και άλλα πολλά.

Παράλληλα υπήρχαν στην αίθουσα εκδηλώσεων πολλά Χριστουγεννιάτικα δώρα που δημιουργήθηκαν με αγάπη από γονείς και παιδιά, ενώ ένας υπερτυχερός θα κέρδιζε ένα ποδήλατο μετά από κλήρωση.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονένω και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα Έφη Μαντούση και μέλη του Δ.Σ μιλώντας στην κάμερα του ON TV έστειλαν τις δικές τους ευχές.

Δείτε το βίντεο:

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο τοπικός σύμβουλος Δημήτρης Γκόλιας και δεκάδες γονείς και παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσιάστηκε το λεύκωμα της Φιλαρμονικής για τα 100 χρόνια (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Ντροπή: Χελώνα πεταμένη στα σκουπίδια στο Ψαθάκι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...