Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 13:35

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας

Με επιτυχία διεξήχθη η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Κύριος ομιλητής ήταν ο Νομικός Σύμβουλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής  κ. Λάμπρος Αντωνίου.

Το θέμα της ημερίδας, ήταν το Νομοθετικό Πλαίσιο για την Άσκηση του Οδοντιατρικού Επαγγέλματος.

Στην ανάπαυλα της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης, η βράβευση των εν ζωή προηγούμενων Προέδρων για την προσφορά τους στον Οδοντιατρικό σύλλογο.

Στη σεμνή τελετή βραβεύθηκαν οι εξής:

  • Ο κ. Λιαροκάπης Ιωάννης ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 1982 έως το 1986 όντας ο πρώτος μεταβατικός Πρόεδρος κατά τον μετασχηματισμό του συλλόγου από Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας[1]Λευκάδας σε Οδοντιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας.
  • Ο κ. Τζίμας Ευάγγελος που διετέλεσε Πρόεδρος από το 1986 έως το 1990 και ασκούσε τα καθήκοντά του στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
  • Ο κ. Τριάντης Κωνσταντίνος ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 1990 έως το 2005. Πρόκειται για τον μακροβιότερο σε θητεία Πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος διετέλεσε και Διευθυντής στο ΙΚΑ Πρέβεζας.
  • O κ. Τσούτσης Δημήτριος ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 2005 έως το 2011 καθώς επίσης και Διοικητής στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.
  • Ο κ. Δράκος Αναστάσιος ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 2011 έως το 2016. Αποτέλεσε το νεότερο Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, αναμόρφωσε και εκσυγχρόνισε το σύλλογο αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον. Συναδελφικά το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος στην Π.Ε. Πρέβεζας.

Για το ΔΣ,

Ο  Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας  

Ντούμος Δημήτριος                                               Γιώτη Ουρανία

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Παράκτιος Κολυμβητικός Αγώνας Μονολίθι-Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού: Με πίστη για τη νίκη και σε εγκάρδιο κλίμα η περιοδεία σε Δρυμώνα, Τσαγκαρόπουλο και Γυμνότοπο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...