Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:26

Με απουσίες ο ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε 3-1 τον Μύτικα εκτός έδρας

Αν και η ομάδα της Πρέβεζας με δυσκολία κατάφερε και συμπλήρωσε 11αδα, για να αγωνιστεί κόντρα στον Μύτικα, οι παίκτες του Άγγελου Μπέκα έκαναν το καθήκον τους και κέρδισαν με 3-1.

Για την ομάδα του ΠΑΣ απουσίαζαν βασικοί παίκτες, όπως Σιδέρης, Κώστας και Πόποτας, με τον Άγγελο Μπέκα να παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο για τον εκτός έδρας αγώνα.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με τον Καραγιώργο, ο οποίος λόγω της απουσίας του φώτη Σιδέρη, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα των κιτρινόμαυρων.

‘’Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου τέρμα φορώντας παράλληλα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ένιωσα τεράστια ευθύνη ως αρχηγός απέναντι στους συμπαίκτες μου. Όλοι μας κάναμε το καθήκον μας και πήραμε τη νίκη’’ δήλωσε ο Καραγιώργος στην κάμερα του PAS Preveza TV.

Ο Μύτικας πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρκαντώνη, βρήκε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ότι δεν κατάφερε ο Μύτικας το πέτυχε ο ΠΑΣ με τον Λεόπουλο, ο οποίος μετά την πολύ όμορφη πάσα του Μπαρλαγιάννη, με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Στο 34ο ο Μπαρλαγιάννης δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τα τέρματα του ΠΑς, αφού το σουτ που επιχείρησε βρήκε την εστία του Μύτικα.

Το ίδιο και στο 41ο με τον Μπαρλαγιάννη και πάλι να πιέζει να σημειώσει ένα γκολ, ωστόσο η μπάλα βρήκε και πάλι το δοκάρι της εστίας του θεριανού.

Ο Μύτικας στο 50ο λεπτό κατάφερε να μειώσει με τον Λιάσκο με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντς το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μπαρλαγιάννης, ο οποίος κατάφερε και πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα μετά την όμορφη ασιστ-πάσα του Κώτση.

Ο Κώτσης λίγο έλειψε να γίνει και αυτός σκόρερ, ωστόσο το κοντινό σουτ που έκανε στο 81ο λεπτό το έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής: Τσόγκας

Βοηθοί: Κώτσης, Μπακάρας.

Α.Ο. Μύτικα (Νάτσος Γιώργος): Θεριανός, Ριστάνης (80ο Νάτσος), Αντωνίου, Ζαρκαντώνης (64ο Χέλμης), Μύτικας, Γερασίμου, Ντόντης (83ο Μαρκουδάκης), Leity, Μουρεχίδης, Λιάσκος, Μπαλής.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας Άγγελος): Τσόλκας, Λεόπουλος, Ράμμος, Καραγιώργος (28ο λ.τ Κώτσης), Τουλκερίδης, Τριάντος, Corentin, Σκαμνέλος, Μπαρλαγιάννης, Στεμπάρι, Βάλβης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Την τρίτη κινητικότητα του πραγματοποίησε το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας στο ‘Οσιγιεκ της Κροατίας από 6-12 Μαρτίου 2022

Επόμενο Άρθρο

Στην θέση του Περιφερειακού Συντονιστή Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ ο Δημήτρης Καραμανίδης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...