Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 20:05

Με ένα σύγχρονο μηχάνημα προσφορά του Ιδρύματος Αγγελικούση ενισχύθηκε το Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Στην παρουσίαση του νέου μηχανήματος Ψυκτικού-Μικροτόμου το οποίο απέκτησε το Νοσοκομείο Πρέβεζας μέσω δωρεάς από το Ίδρυμα Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης, προχώρησαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Δημήτρης Σκανδάλης και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Παθολογοανατόμος Βασιλική Κορδέλα.

Ο κ. Σκανδάλης ευχαρίστησε το Ίδρυμα Αγγελικούση σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία για την επαφή μαζί του ανήκει στην κ. Κορδέλα, η οποία ευχαρίστησε με τη σειρά της το Ίδρυμα Αγγελικούση για το συγκεκριμένο μηχάνημα, καθώς και το Ίδρυμα Ελλήνων Εφοπλιστών για αντίστοιχη δωρεά εξοπλισμού στη Γυναικολογική Κλινική.

Το μηχάνημα Ψυκτικός-Μικροτόμος κάνει ταχείες βιοψίες και συμβάλλει ουσιαστικά στη διαχείριση των περιστατικών, ενώ συνάμα ενισχύει το Νοσοκομείο.

Η κ. Κορδέλα υποσχέθηκε ότι η ίδια θα εργαστεί για την ενίσχυση του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου και τον εξοπλισμό του με τα μηχανήματα που πρέπει, ενώ σε ότι αφορά τη στελέχωσή του εκπαιδεύεται αυτή τη στιγμή μια τεχνολόγος η οποία θα είναι έτοιμη να αναλάβει δουλειά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Με επιτυχία η εσπερίδα με θέμα «Έμφυλη Βια:Πρόληψη και Αντιμέτωπιση»

Επόμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο του Δημήτρη Κώτση για την εκλογή του στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...