Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 22:17

Μεγάλη δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ολοκληρώνει έναν κύκλο δωρεών για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, λαμβάνοντας οικονομική υποστήριξη, συνολικού ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για τη διασφάλιση της σίτισης χιλιάδων οικογενειών σε όλη τη χώρα.

Έτσι παραλήφθηκαν σήμερα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας, βασικά επισιτιστικά αγαθά για τους συμπολίτες μας, που έχουν πληγεί από τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πρέβεζας κ. Μικέλα Σακκά δήλωσε στο onprevezanews.gr:

Σήμερα με χαρά παραλάβαμε στο κοινωνικό παντοπωλείο τη δωρεά που έκανε το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, μέσω της ΚΕΔΕ στο Δήμο μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την αλληλεγγύη. Βλέπουμε με αισιοδοξία τους μήνες που έρχονται! Τα αγαθά που μας στάλθηκαν είναι Δημητριακά, Λάδι, Μαρμελάδες, Μέλι, Καφές και κρουασάν, συνολικής αξίας περίπου 5.000 ευρώ. Έτσι θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τις σακούλες μας που διανέμουμε στις 200 ωφελούμενες οικογένειες που δικαιούνται στον Δήμο Πρέβεζας’’.

Και καταλήγει: ‘’Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάχος( Ι.Σ.Ν) για την Δωρεά του σε τρόφιμα μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος( Κ.Ε.Δ.Ε), με δικαιούχους τους Δήμους και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία προκειμένου να ενισχυθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Υπεγράφη η σύμβαση για τα έργα βελτίωσης του Αλιευτικού Καταφυγίου Μύτικα

Επόμενο Άρθρο

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρήκε εκπαιδευτικούς και μαθητές φορώντας μάσκες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...